Volgens onderzoek is werken met een vriendin toch niet zo goed voor jullie productiviteit

Een dagje werken gaat een stuk sneller voorbij wanneer je een vriendin hebt op de werkvloer. Het werk blijft leuk en je hebt er een vriendin voor het leven bij. Alleen is samen werken met een vriendin volgens een onderzoek niet altijd goed.

Werken met een vriendin betekent ook dat jullie dag zo voorbij gaat. Jullie hebben de grootste lol op de werkvloer en jullie kennen zelfs de diepste geheimen van elkaar. Het is gewoon duidelijk dat jullie niet zonder elkaar kunnen tijdens het werk, maar misschien wordt dit toch een probleem.

Werken met een vriendin heeft een slecht effect

Een vriendin op de werkvloer maakt alles misschien leuker en makkelijker, maar uit een nieuw onderzoek blijkt dat werken met je vriendinnen een slecht effect heeft op de productiviteit.

Bij het onderzoek werd gekeken hoe de productiviteit is wanneer je werkt met een vriendin of zonder. De resultaten uit dit onderzoek waren duidelijk: werken naast een vriendin zorgt er voor dat je 6% minder productief bent. Is dit dan het einde van jou en je werk BFF?

Wees maar niet bang. Een werk BFF hebben heeft misschien een minder positief effect op de productiviteit, maar er zijn genoeg voordelen.

Misschien vind je dit ook leuk:

UNILAD

Reageer op artikel:
Volgens onderzoek is werken met een vriendin toch niet zo goed voor jullie productiviteit
Sluiten