Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 aug 2017

Hè hè: We weten eindelijk waar 13 Reasons Why seizoen 2 over zal gaan

Dat er een seizoen 2 zou komen van 13 Reasons Why was al snel duidelijk. En dat je daar als bingewatcher niet op kon wachten ook. Maar waar het tweede seizoen precies over zou gaan was toch nog toe een tikkie onzeker. Tot nu, want er is eindelijk duidelijkheid.

Het eerste seizoen van de serie 13 Reasons Why was heftig. De zelfmoord van Hannah, de sfeer op haar middelbare school en natuurlijk de tapes die ze achter liet, maakten een diepe indruk op ons.

13 Reasons Why seizoen 2

Omdat we met nog een miljoen vragen achterbleven, zijn we blij dat er een tweede seizoen komt. Maar de vraag was wel een beetje: waar zal dat tweede seizoen dan om draaien? Want in een serie die eindeloos wordt uitgemolken en die na een paar seizoen eigenlijk nergens meer op slaat (we weten allemaal over welke series we het hebben) daar heef niemand zin in.

Gelukkig is er nu duidelijkheid. Dylan Minnette, de acteur die Clay Jensen speelt, heeft namelijk voor opheldering gezorgd. ’Dit seizoen draait om herstel,’ zegt hij tegen Entertainment Tonight.

Hij doelt naar alle waarschijnlijkheid om Alex. We zagen in de laatste aflevering immers dat hij een zelfmoordpoging deed. Zou de opmerking van Dylan erop wijzen dat Alex het heeft overleefd? We hopen het.

Dit weten we ook over seizoen 2 van 13 Reasons Why

Wat we ook weten is dat er een boel nieuwe acteurs gaan deelnemen aan het tweede seizoen. Waaronder een advocate en een juridisch medewerker. En het lijkt erop dat het tweede seizoen dan ook veel zal draaien om de rechtszaak die Hannahs ouders aanspannen tegen de middelbare school.

Lees ook: Dit is hoe je tegen 13 Reasons Why aankijkt als je gepest bent

Reageer op artikel:
Hè hè: We weten eindelijk waar 13 Reasons Why seizoen 2 over zal gaan
Sluiten