Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 2 jun 2017

Je kunt nu een McDonald’s op een tropisch eiland winnen met al je vriendinnen

Vond jij McDonald’s al fantastisch en de Big Mac’s verslavend lekker? Dan ga jij nu nóg meer fan worden van restaurant de Gouden Bogen. Je favo fastfood keten heeft namelijk een tropisch eiland aangelegd in Nederland. En jij kunt er een dagje chillen en burgers eten met je allerbeste vriendinnen.

Wat?! Een tropisch eiland in Nederland? Ja, McDonalds heeft vlak bij Volendam een geweldig eilandje aangelegd, genaamd Good Times Island. In drie weken tijd heeft het bedrijf 35.000 kilo zand in de Gouwzee gestort en palmbomen geplant. En nu is het eiland officieel geopend.

Een tropisch eiland bij Volendam in Nederland

Er is een 8 meter hoge waterval, een dj-booth, een jacuzzi en het aller-allerbeste, er is een keuken. En in die keuken worden overheerlijke burgers, frietjes en kipnuggets gebakken.

Beautify’s Lotte en Yasmine mochten alvast een kijkje nemen op het eiland en geloof ons: dit is de beste plek op aarde waar je McDonald’s kan eten.

En jij kunt ook er ook naar toe

Heb je geen zin om ver te reizen om een tropisch gevoel te krijgen? Of heb je gewoon zin om een feestje te vieren met je girlsquad? Geef je dan nu op, want jij kunt zelf een dagje op Good Times Island vertoeven.

Als je wint mag je negen vrienden of vriendinnen meenemen voor een volledig verzorgde dag op het eiland. Denk: heel veel burgers, McFlurry’s en al het andere wat je gouden hartje begeert, terwijl je in de zon naar palmbomen ligt te kijken. Of terwijl je in de jacuzzi drankjes drinkt.

In totaal zullen 350 mensen de kans krijgen om het eiland te ervaren. Good Times Island blijft namelijk 12 weken in de Gouwzee.

En een dagje op Good Times Island is nog leuker dan een Happy Meal. Je krijgt namelijk ook nog een speciale verrassing…

Lees ook: Wauw! Deze magische lichtjeszee is gewoon in Nederland

Reageer op artikel:
Je kunt nu een McDonald’s op een tropisch eiland winnen met al je vriendinnen
Sluiten