What? Op deze leeftijd ben je het meest zelfverzekerd over je lijf

Als meisje kan je het mooiste lichaam hebben in de ogen van een ander maar kan je alsnog vreselijk onzeker zijn. Ja écht waar, iedereen is onzeker over haar borsten, billen, benen, armen of ander lichaamsdeel. Maar no worries, er komt een leeftijd dat we onszelf bloedmooi vinden.

Je zou misschien denken dat we ergens in onze twenties het meest zelfverzekerd zijn over ons lijf, maar niets is minder waar. Uit onderzoek onder 2000 Britse vrouwen is gebleken dat we op ons 31e het meest blij zijn met ons lichaam.

Waarom? Uit hetzelfde onderzoek bleek dat we op ons dertigste geestelijk gezien op onze piek zitten. We hebben een studie afgerond, hebben meerdere relaties gehad en weten écht wie we zijn. En daardoor zijn we ook blij met ons lijf hoe het is en waarderen we het meer dan ooit.

Maak je daarom niet meer druk over dat onzekere gevoel wat je bekruipt als je in een strak jurkje loopt of met een manspersoon poedeltje naakt in bed ligt. Het hoort er een beetje bij. It all gets better in time

Je lichaam vertelt je meer dan je denkt: Bizar maar waar: Je lichaam wéét of je de ware hebt ontmoet en dat zit zo

Reageer op artikel:
What? Op deze leeftijd ben je het meest zelfverzekerd over je lijf
Sluiten