Janne Vogel
Janne Vogel Love & Seks 25 jun 2020

Blauwe vinkjes? 4 x sterrenbeelden die niet goed zijn op app, maar shinen in real life

Stel, je bent met iemand aan het daten en in het echt is het super. Maar op WhatsApp kan je er geen peil op trekken. Hij of zij laat je gerust op blauwe vinkjes en/of reageert droog of extreem langzaam.

Herkenbaar? Grote kans dat je date een van de volgende 4 sterrenbeelden heeft. (Het ligt niet aan jou!)

Sterrenbeelden die niet goed zijn op app (maar wél in het echt)

Vind je het gezellig om met je potentiële lief te kletsen via WhatsApp of door middel van memes? Grote kans dat de volgende sterrenbeelden je online ietwat teleurstellen. Maar in het echt zijn ze leuk, en daar gaat het om toch?!

Tweelingen

De aandacht van dit luchtteken is verdeeld over zo’n miljoen verschillende dingen. Daarom kan het even duren voor je een berichtje terugkrijgt op WhatsApp.

Maar kom je een Tweelingen tegen in het echt of spreek je af voor een kop koffie? Dan krijg je zijn of haar onverdeelde aandacht én zul je merken dat dit teken de kleine dingen over jou onthoudt. Belangrijker dan een berichtje terug, toch?

Maagd

Sorry, jouw Maagd laat je op WhatsApp waarschijnlijk op blauwe vinkjes. Natuurlijk vraag je je af waarom en wat hij of zij in godsnaam aan het doen is. Maar je gaat je realiseren dat dit teken (school)werk, sport, of wat ze ook aan het doen zijn, ontzettend serieus neemt.

Een Maagd zit niet aan zijn of haar telefoon vastgelijmd en dat is natuurlijk ook wel weer heel sexy. Enne, als jij met een Maagd date, kun je tijdens jullie afspraakjes rekenen op een gezellige avond. En da’s ook wat waard.

Boogschutter

Waar een Maagd je WhatsApp-bericht opende en niet reageerde, opent een Boogschutter je bericht niet eens. Dit rusteloze, onconventionele teken is of verdwaald geraakt in YouTube filmpjes, of verstrikt geraakt in een ingewikkeld recept, óf op een meditatie retraite…

Iets waardoor ze hun telefoon klaarblijkelijk links hebben laten liggen. Hoe of wat dan ook, de volgende keer dat jullie elkaar zien hebben ze een fascinerend verhaal te vertellen.

Ram

Je Ram-date was van plan om te reageren op WhatsApp. Echt waar! Maar hij of zij kiest er vrijwel altijd voor om prioriteit te geven aan onmiddellijke zorgen. Denk: ad hoc brandjes blussen op werk, het lezen van verhitte discussies op Facebook of bij Thuisbezorgd peilen waar de pizza blijft.

Face-to-face krijg je een extra heerlijke dosis complimenten, scherpe humor en indringende vragen van dit teken. Maar via WhatsApp blijft het stil en vaag.

Lees ook: