Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 31 mei 2017

Whatsappen met Alisa van Ex On The Beach Double Dutch: ‘In deze Spartaanse omstandigheden ben ik mezelf gebleven’

Zondagavond was de derde aflevering van seizoen 2 van Ex on The Beach Double Dutch. Hierin ging de ruzie en jaloezie tussen Bastiano en Alisa hevig door. De ex van Bastiano komt het water uit gehuppeld en daarom moet Alisa wederom vertrekken uit de kamer. Wij whatsappten met Alisa en vroegen haar alles over de situatie.

Ex on the Beach Double Dutch is vanaf nu iedere zondag te zien op MTV. En dat het ons gemis van Temptation Island zou gaan opvullen werd gelijk duidelijk. Afgelopen zondag was het de ex van Bastiano, Nikki, die roet in het eten van Alisa kwam gooien. En dit zorgde natuurlijk voor een portie drama die we gewend zijn van het programma.

Maar na zulke afleveringen heb je ook altijd een hoop vragen toch? Bijvoorbeeld hoe ze dit allemaal gewoon voor de camera kunnen doen, terwijl hun moeder meekijkt? Daarom whatsappen wij iedere week met één van de deelnemers. En na aflevering 3 is natuurlijk heel de wereld benieuwd naar de reactie van Alisa over de show en situatie. En dit is wat ze zei:

1. In het dagelijkse leven is ze een heel rustig persoon

Hoewel ze vrij direct en aanwezig overkomt in het programma, schijnt Alisa in het dagelijkse leven een rustig persoon te zijn.

2. Ze moest zichzelf beschermen

Terwijl het in deze ‘Spartaanse omstandigheden’ vrij lastig was. De temperaturen werken ook niet mee, wij geven het toe.

3. Haar zus was bezorgd om haar

Haar familie in Rusland heeft het programma niet gezien, maar haar zus Katrin wel. En die is bezorgd.

4. Ze vindt de ziel in een persoon het belangrijkste

Nope, spierbundel Bastiano was niet genoeg. Alisa vindt het innerlijk ook belangrijk.

5. Klaar is klaar. Of toch niet?

Zal ze een uitzondering gaan maken voor haar eigen exen?

6. Alles is gezegd, volgens haar

Dat belooft nog een nodige portie drama. Genieten.

Blijf vooral Beautify in de gaten houden, volgende week spreken we weer een kandidaat uit Ex On The Beach Double Dutch. Heb je prangende vragen voor één van hen? Stuur die vooral in via [email protected]

Reageer op artikel:
Whatsappen met Alisa van Ex On The Beach Double Dutch: ‘In deze Spartaanse omstandigheden ben ik mezelf gebleven’
Sluiten