Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 mei 2017

Whatsappen met Jeffrey van Ex on The Beach: ‘Mijn familie staat nergens meer van te kijken bij mij’

Zondagavond was alweer de tweede aflevering van seizoen 2 van Ex on The Beach Double Dutch. In de eerste twee afleveringen bloeide de romantiek tussen Sharon en Jeffrey hevig op en ze hebben elkaar zelfs beloofd dat ze zich netjes zullen gedragen, zelfs op date. Maar dan komt Jordi, de ex van Sharon, uit de zee wandelen en breekt de hel los. Wij Whatsappten met Jeffrey en vroegen hem het hemd van het lijf.

Ex on the Beach Double Dutch is vanaf nu iedere zondag te zien op MTV. En dat het ons gemis van Temptation Island zou gaan opvullen werd gelijk duidelijk. Gisteren was aflevering twee te zien en werd de nachtmerrie voor Sharon werkelijkheid: haar ex Jordi werd onderdeel van de villa. En dit zorgde voor de nodige ophef in het programma.

Maar na zulke afleveringen heb je ook altijd een hoop vragen toch? Bijvoorbeeld hoe ze dit allemaal gewoon voor de camera kunnen doen, terwijl hun moeder meekijkt? Daarom WhatsAppen wij iedere week één van de deelnemers. En na aflevering 2 is natuurlijk heel de wereld benieuwd naar de reactie van Jeffrey over de show. En hij wist ons het volgende te vertellen:

1. Hij vond het best een heftig programma om aan mee te doen

Hoewel je misschien zou verwachten dat je weet waar je mee in zee gaat als je meedoet aan Ex on The Beach kan het nog best zwaar zijn. Dit is wat Jeffrey erover te vertellen heeft:

2. Tieten zijn te koop

Dat zei hij letterlijk in het programma, maar hij krabbelt bij ons toch een klein beetje terug.

3. Hij vond het wel een klein beetje heftig voor zijn familie

Het was natuurlijk wel duidelijk dat Jeffrey en Sharon de eerste avond al als twee konijntjes de gehele villa hebben uitgetest, maar toch durfde hij dit niet toe te geven. Maar waarom? Simpel: familie. We geven hem geen ongelijk.

4. Hij hoopt op een positieve invloed van dit programma

En voor nu heeft hij een serieuze vaste baan.

5. En zo ging hij om met Jordi

Het was even billen knijpen toen Jordi binnen kwam wandelen. Dit is hoe Jeffrey het heeft ervaren.

6. Ook Jeffrey heeft niet stil gezeten in de villa

Wat denken jullie? Wel of geen trio?

7. En hier een Jeffrey mét kleding aan:

Hier een kleine sneak peek van de Jeffrey in het echte leven.

Blijf vooral Beautify in de gaten houden, volgende week spreken we weer een kandidaat uit Ex on the Beach. Heb je prangende vragen voor één van hen? Stuur die vooral in via [email protected]

Reageer op artikel:
Whatsappen met Jeffrey van Ex on The Beach: ‘Mijn familie staat nergens meer van te kijken bij mij’
Sluiten