Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 november 2017

Yeah: Dit pakje lijkt op Capri-Sun maar in deze variant zit flink wat alcohol

Vroeger toen je naar de dierentuin ging, naar een pretpark of ging picknicken, haalde je moeder sowieso altijd een pakje Capri-Sun uit haar tas. En als je geluk had, was het een pakje waarvan het rietje kon verkleuren door de zon. En nu kun je deze jeugdherinneringen weer tot leven brengen met de volwassen variant van het drankje. Eentje met flink wat alcohol.

Capri-Sun was hét drankje dat je altijd wilde drinken als je weg was van huis. Of als je gewoon thuis was, want het was heerlijk. En nu nog steeds trouwens #guiltypleasure. En in een soortgelijk pakje zit nu een heel ander soort drankje. Eentje die nu meer bij ons past.

Whisky uit een pakje

Het pakje met whiskey is een idee van Whisky Me. Het bedrijf wil mensen kennis leren maken met whisky door iedere maand een ander soort whisky op te sturen. In een pakje met een klein draaidropje. Gelukkig geen rietje, want dat zou geen goede combinatie zijn in dit geval.

Voor iets meer dan 7 euro per maand krijg je een pakje whisky die gewoon door de brievenbus kan. Handig, hoef je ook niet telkens thuis te zijn als je het drankje verwacht. En je kunt iedere maand opzeggen. Ook handig.

Ga jij de lookalike van Capri-Sun proberen? Of misschien een ideetje om je lover cadeau te doen?

Misschien vind je dit ook wel leuk: Haha! Bij dit drankspel krijg je dilemma’s voorgeschoteld en het is hi-la-risch

Reageer op artikel:
Yeah: Dit pakje lijkt op Capri-Sun maar in deze variant zit flink wat alcohol
Sluiten