Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 29 okt 2020

Yes! De populaire film White Chicks krijgt een vervolg

Het is alweer een tijdje geleden dat mensen voor het eerst konden genieten van de film ‘White Chicks’. De film werd razend populair. Niet voor niets natuurlijk, want dit is en blijft natuurlijk een heerlijke film? Vind jij dit nou ook? Dan heb je geluk. Er is eindelijk bevestigd dat White Chicks een vervolg krijgt.

Wij kunnen niet wachten.

Vervolg White Chicks

Grote kans dat dit niet de eerste keer is dat je hoort dat er vervolg op White Chicks komt. Er gingen al vaker geruchten over een mogelijk vervolg de ronde. Zo liet acteur Terry Crews al eerder weten dat fans konden rekenen op een vervolg, maar een officiële bevestiging was er niet. Tot nu. Marlon Waynes, een van de hoofdrolspelers, heeft namelijk een boekje open gedaan wat betreft de nieuwe film.

White Chicks

Graag frissen we je geheugen eventjes op: deze hilarische komedie gaat over twee F.B.I agenten die een grote drugsvangst verknallen, maar ze hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden.

De strategie van de twee heren (uh dames..) is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek… Deze film is absoluut een klassieker en wij kunnen niet wachten tot het vervolg uitkomt. Wat jij?

Goed nieuws

De gebroeders Shawn en Marlon Wayans – die de film trouwens geschreven hebben, regisseerde én de hoofdrollen erin speelde – keren gewoon weer terug (YES). Het zou dus wel weer een hilarische film worden. Zin in! Om alvast een beetje in de sferen te komen, hebben we de trailer van White Chicks hieronder toegevoegd:

Lees ook: Yes! De spannende Holleeder-serie ‘Judas’ krijgt mogelijk een vervolg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! De populaire film White Chicks krijgt een vervolg
Sluiten