White Chocolate Mocha is dé haarkleur die je wil proberen dit seizoen

Wat is er nu leuker dan het nieuwe jaar te beginnen dan met een nieuwe haarkleur? Laten wij nu net dé kleur gevonden die je zoekt. White Chocolate Mocha is namelijk één van de kleur van dit seizoen en jij wil het straks vast ook.

De winter is niet alleen het seizoen van koude dagen en warme drankjes. Nee, het is ook de perfecte tijd om deze nieuwe, mooie haarkleur te proberen. Bel maar snel de kapper, want 2020 wil jij goed beginnen met een momentje voor jezelf.

White Chocolate Mocha haarkleur

White Chocolate Mocha is alles wat je wil dit seizoen. We hebben het nu niet over het warme drankje. Nee, we hebben het over de populaire blonde haarkleur die we overal voorbij zien komen.

White Chocolate Mocha is een ijzige blonde haarkleur met een melkachtige koffietint en assige lowlights. Deze kleurencombinatie bootst de romige zachtheid en melkachtige koffietonen van een mokka na. Maar wat is de kleur precies?

Deze haarkleur is een combinatie van ijzig blond en subtiel geblancheerde bruine lowlights. Maar naast dat het een mooie kleur is, brengt het ook nog de natuurlijke beweging van je haar naar voren. Zo word jij elke keer opnieuw verliefd wanneer je in de spiegel kijkt.

Waar vraag je naar bij de kapper?

Bij je kapper vraag je naar beige tinten en licht bruine die doordrenkt zijn met blonde tinten. Dankzij de gelijkmatige basis komen de ijzige, fluweelachtige kleuren meer naar voren waardoor jouw haar er ook nog eens duur en luxe uit gaat zien.

Je kan deze kleur makkelijk verzorgen met een goede zilvershampoo die jouw lokken nog lichter maken. Maar het blijft natuurlijk het allermooiste wanneer je elke maand een bezoekje brengt aan de kapper. Deze haarkleur staat perfect bij de meiden onder ons met highlights en kleurencombinaties die snel vervagen.

Inspiratie

Leuk al die informatie over dit haar. Je wil natuurlijk het liefst zien hoe deze kleur er uitziet. Met de volgende voorbeelden wil je gelijk de kapper bellen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reageer op artikel:
White Chocolate Mocha is dé haarkleur die je wil proberen dit seizoen
Sluiten