Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 5 augustus 2018

Deze spannende nieuwe Netflix serie wil je niet missen

Netflix komt weer met een serie die we kunnen toevoegen aan onze watchlist. Maak maar wat plek vrij in je agenda want het wordt zo spannend dat je het wil kijken. Wij geven je alle info die tot nu toe bekend is over ‘White Lines’.

White Lines

De makers van de bekende series ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe serie. En we kunnen je vertellen dat deze super spannend wordt.

Netflix komt sowieso de laatste tijd al met de ene na de andere leuke serie. Het nieuws dat de serie eraan zit te komen, werd onlangs naar buiten gebracht tijdens het jaarlijkse persevent van de Television Crisis Association.

Als je de series ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ hebt gezien dan weet je dat wanneer de makers samen iets gaan creëren, het gegarandeerd een succes wordt. ‘White Lines’ zal veel Spaans-Engelse invloeden bevatten. Dat is dan ook de reden dat Netflix heeft gekozen voor deze specifieke makers.

Het verhaal

De reeks past in het straatje van thrillers en dramareeksen. Het verhaal speelt zich af op het mooie eiland Ibiza, wat niet de meest voor de hand liggende setting is.

Door naar het verhaal. Twintig jaar na een mysterieuze verdwijning wordt het lichaam van een bekende DJ uit Manchester teruggevonden op Ibiza. Daarom gaat zijn zus terug naar Ibiza. Hier gaat ze uitvogelen wat nou precies geleid heeft tot de dood van haar broer.

Deze spannende zoektocht leidt haar naar een grillige wereld vol dancemuziek, grote jachten, leugens, cover-ups en meer. De setting van de serie is hedendaags en modern, waardoor het misschien nog wel spannender is.

De hoofdrolspeelster komt door deze zoektocht tot de conclusie dat ook zij de donkere kant in zichzelf naar boven moet laten komen.

De details

Wanneer de serie op Netfli komt is helaas nog niet bekend. Wel is de pre-productie al van start gegaan, dus heel erg lang zullen we niet meer moeten wachten. Ben jij al klaar om met je vriendinnen de hele avond te bingen met een grote bak popcorn?

Meer leuke series ontdekken? Dan vind je dit ook leuk.

Lekker bingewatchen: deze series en films bekijk je nú op Netflix

Flair

Reageer op artikel:
Deze spannende nieuwe Netflix serie wil je niet missen
Sluiten