Whoop! MAC Cosmetics brengt ‘the trolls’ terug en hoé

MAC Cosmetics is één van onze favoriete I-want-it-all beautymerken. En het gaat alleen maar geweldiger worden. Het merk brengt namelijk een 90's trend terug die wij allemaal super vonden. Én nog steeds vinden. Wij presenteren je: de MAC Good Luck Trolls collectie.

Gevalletje jeugdsentiment. Je kent ze vast nog wel. De schattige poppetjes met funky kapsels in verschillende gekke kleuren. Vroeger spaarden we ze allemaal. Helaas is bij velen van ons deze collectie verdwenen. Maar daar heeft MAC wat op gevonden. Je kunt nu namelijk weer een Trolls collectie gaan sparen. Dit keer niet de poppetjes, maar prachtige make-up items. Trolls zijn nog nooit zó glammy geweest.

Good Luck Trolls collectie

Deze collectie van MAC heeft alles te maken met de Dreamworks film ‘Trolls’. Zowel de film als de collectie worden rond dezelfde tijd uitgebracht. De make-up collectie bestaat uit acht producten in verschillende kleuren. En deze kleuren lijken te zijn gebaseerd op de wilde kapsels van de schattige Trolls.

Denk aan lipstick, highlighter, glitter, oogschaduw, haarspray en meer. Allemaal in funky kleurtjes als Twerkquoise, BubbleButt, Sushi Kiss en GlowRida. Klinkt dit niet alleen al super hebberigmakend? Wij vinden van wel. We want it all.

Nog even wachten

Nostalgie op zijn best. Voor degene die niet kunnen wachten om naar de dichtstbijzijnde MAC Store te rennen: de MAC Good Luck Trolls collectie is verkrijgbaar vanaf 13 augustus bij de MAC Counters en via de MAC webshop.

Je kunt wél alvast de trailer bekijken:

Reageer op artikel:
Whoop! MAC Cosmetics brengt ‘the trolls’ terug en hoé
Sluiten