Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 22 nov 2016

Whoopsie daisy! Deze 12 awkward dingen doen wij vrouwen allemaal

We doen ons wel voor als propere meisjes, maar we maken ons bést vaak schuldig aan ietwat vunzige dingen. En het gekke is, is dat we het vaak niet eens door hebben. Des te leuker om onszelf er nog even op te wijzen. Aan hoeveel maak jij je schuldig?

1. Met de wc open plassen bij je beste vriendinnen en vriendje. Want echt waar, je móet je verhaal afmaken. Desnoods met een pisstraal op de achtergrond.

2. Op de laatste dag van je menstruatie geen tampons bij je hebben en daarom maar een stukje wc-papier in je slipje leggen. Hoezo praktisch?

3. Je borsten ´goed leggen´ in een publiekelijke sfeer. Hoe preuts je soms kan zijn, dat maakt je dan weer helemaal geen hol uit.

4. Selfies maken als je op de wc zit. Doe jij dat niet? Dan weet je nu waarom het altijd zo verrekte lang duurt bij de wc´s.

5. De mannen wc gebruiken omdat daar geen rij is. Het feit dat het daar gruwelijk stinkt neem je maar voor lief.

´Je benen gerust niet meer scheren omdat de winter in aantocht is´

6. Lelijk ondergoed dragen als je weet dat je toch met niemand het bed zal delen. En dan bedoelen we die katoenen onderbroeken van de Hema, LOVE IT.

7. Maar zodra je een nieuwe crush hebt doen alsof je altijd de meest mooie setjes draagt. Ja, van oma onderbroek naar sexy kanten string met jarretelles is zo geregeld.

8. Slapen met de knuffel uit je jeugd als je alleen bent. Stiekem ook bést wel lief.

Nooit meer je benen scheren

9. Je benen gerust niet meer scheren omdat de winter in aantocht is #wintervachtje

10. Vijf keer achter elkaar op de weegschaal staan en vervolgens het laagste gewicht als waarheid aannemen.

11. Je string uit je billen trekken als ie ´te diep´ zit. Ja serieus.

12. Je ondergoed verstoppen in je kleding als je bij de huisarts voor een intiem onderzoek bent. Waarom hij wél tussen onze benen mag kijken maar niet ons kanten slipje mag zien? No f*cking idea..

Zo herkenbaar:
24 typische vrouwendingen die alleen wij vrouwen kunnen doen

Reageer op artikel:
Whoopsie daisy! Deze 12 awkward dingen doen wij vrouwen allemaal
Sluiten