Whut? Deze (onder)broeken gaan de geur van scheetjes tegen

'Prrrr'. Wat was dat geluid? Tot je de geur ruikt. Bah, wie heeft er nu weer een scheet gelaten? Helaas moet ook jij wel eens. En dan heb je altijd die paar seconden tussen het laten van een scheet en het moment waarop je ontdekt hoe erg 'ie ruikt. En wat een opluchting als dat niet zo is.

Wij vrouwen proberen ze vaak in te houden. Het zijn vaak de mannen die zich er minder voor schamen, waarbij het luid hoorbaar is, en waarbij de geur vaak erger is dan bij vrouwen (of zijn we de enige die dat denken?). Ze laten ze gewoon. Te pas en te onpas.

Wij vrouwen zouden willen dat we ze gewoon niet hoefden te laten. Of in ieder geval met de garantie dat er geen geur vrijkomt. Het is immers totaal niet ladylike. Maar wat doe je er aan? Gelukkig heeft het Engelse bedrijf Shreddies een oplossing. Shreddies heeft namelijk een hele lijn pyjama’s, onderbroeken en jeans voor vrouwen en voor mannen ontwikkeld die de geur van scheetjes absorbeert.

Het geheim zit ‘m in een stukje ‘carbon’ (wordt vaak voor auto’s gebruikt) wat bij je billen zit. Dit materiaal kan tot 200 keer de sterkte van een normale scheet absorberen. En dat heeft vriendlief wel nodig. Doei vieze geurtjes.

Kortom, ideaal voor je lover die af en toe niet zo fris ruikt. En ook voor jezelf. Het enige waar je je nu nog zorgen over hoeft te maken is het geluid. Maar ach een kuchje hier en daar of even met je stoel schuiven doet al genoeg. Zoals Shreddies zegt: ‘Scheet met zelfvertrouwen’. Dat je het even weet.


Reageer op artikel:
Whut? Deze (onder)broeken gaan de geur van scheetjes tegen
Sluiten