Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 19 mei 2016

Whut?! Op deze manier kun je 20.000 dollar verdienen door jezelf te zijn

Er bestaan makkelijke baantjes op deze aarde, maar dit slaat alles. Grote bedrijven betalen groot geld voor informatie en het enige wat deze werknemers hoeven te doen, is zichzelf zijn.

Generatie Y consultants

Generatie Y is een overkoepelende naam voor mensen van jouw generatie. De mensen die geboren zijn tussen 1982 en 2000. Omdat je geboren bent in een periode van economische voorspoed en technologische vooruitgang, heb je een ander soort leven dan dat van je ouders. Bijvoorbeeld je verslaving aan internet en je expertise in multitasken.

Grote bedrijven in de Verenigde Staten zijn bereid grote bedragen, van onder andere 20.000 dollar per uur, neer te leggen voor informatie over wat jij leuk vindt. En ze willen niet zomaar informatie verkrijgen, ze willen die informatie rechtstreeks van jou verkrijgen.

Er is een groot verschil tussen wat Generatie Y wil en wat bedrijven denken dat Generatie Y wil op het gebied van werk. Om die reden schakelen ze tegenwoordig zelfbenoemde Generatie Y consultants in. Deze consultants geven advies over wat zij wel en niet prettig vinden op de werkvloer.

Wat wil Generatie Y

Generatie Y wil bijvoorbeeld dat het werk dat ze doen betekenis heeft. Ook zijn ze constant op zoek naar feedback en vinden ze voicemail berichten verschrikkelijk irritant.

Voor zulk soort informatie zijn sommige bedrijven bereid 20.000 dollar per uur te betalen. Mocht je op zoek zijn naar heel veel geld voor heel weinig werk, zorg dat je een pro wordt in weten wat je leuk vindt. Oh wacht, dat ben je al.

LEES OOK: Zie je wel! Voor tien uur ‘s ochtends werken ís een marteling

Reageer op artikel:
Whut?! Op deze manier kun je 20.000 dollar verdienen door jezelf te zijn
Sluiten