Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 jul 2017

Wist je dat? Pommeline en Merijn van Temptation Island zullen aankomend seizoen wéér deelnemen

Ben jij al op de hoogte van dit verrassende maar smeuïge nieuws? Het lijkt erop dat Merijn en Pommeline opnieuw gaan deelnemen aan Temptation Island. Ditmaal als koppel. Man, man, man als dat maar goed gaat.

Met gemixte gevoelens neem je dit nieuws op je. ‘Waarom?’ vraag je je af. Waarom zou je in vredesnaam nogmaals meedoen aan Temptation Island? Over dit eiland heerst duidelijk een vloek. Want nadat je hier bent geweest wandelt niemand met zijn eigen vriend of vriendin naar huis. Maar Pommeline en Merijn gaan het avontuur nogmaals aan, althans zo lijkt het nu. Dare devils.

Vloggen

Dit hebben de twee een soort van los gelaten in één van hun vlogs die ze tegenwoordig samen maken. In deze vlogs beantwoorden ze de vragen van fans en kijkers. Zo ook de vraag of ze nogmaals mee gaan doen aan het programma. Deze wordt aan het einde van het filmpje gesteld:

Maar wat een genot zou het zijn als deze twee mee gaan doen. Een ex-verleidster die weet hoe haar huidige vriend gemakkelijk te verleiden is, want hé: het is haar ook gelukt. Maar zal zij zelf ook in het spelletje trappen? Het kan niet anders dan smullen worden.

Wij zouden ons in ieder geval zo voelen:

Precies dat.

Hier een kleine throwback naar jouw gevoelens tijdens deze heftige periode van Temptation Island: 13 gevoelens die alle Temptation fans hoe dan ook hebben gevoeld de afgelopen weken

Reageer op artikel:
Wist je dat? Pommeline en Merijn van Temptation Island zullen aankomend seizoen wéér deelnemen
Sluiten