Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 aug 2017

WHUT? Temptation Island’s Pommeline zou óók meedoen aan Ex on the Beach

Temptation Island is alweer enkele maanden afgelopen en we missen de verhalen over de kandidaten eerlijk gezegd wel een beetje. Maar gelukkig liet Temptation Island’s Pommeline onlangs haar lippen doen en was ze ondertussen ook lekker loslippig (pun intended).

Pommeline ging namelijk naar specialist Diana Gabriels voor haar lippen en die voelde haar na de behandeling eens flink aan de tand.

Zou Pommeline nog een keer meedoen aan Temptation Island?

Zo zegt Pommie niet meteen ‘nee’ als Diana haar vraagt of ze nog een keer gaat deelnemen aan het programma. Tja, er waren natuurlijk al geruchten dat ze dat samen met Merlijn gaan doen. Wij vragen ons vooral af: wááárom ze dat zouden willen. Maar goed, het zal wel smullen worden.

Maar het blijkt ook dat Pommeline eigenlijk ook zou meedoen aan Ex on the Beach. Maar haar nieuwe Temtation vlam Merlijn gooide roet in het eten. Want door haar nieuwe rela had ze ineens toch wat minder trek haar exen onder ogen te komen en heeft ze het programma afgezegd.

We snappen het, maar jammer is het wel.

Zie hier de video met het interview met Pommeline.

Mocht je zelf wél willen deelnemen aan Ex on the beach, dan kan dat overigens ook gewoon. Lees hier: Geef je snel op! Ex On The Beach Double Dutch zoekt kandidaten voor het nieuwe seizoen

Reageer op artikel:
WHUT? Temptation Island’s Pommeline zou óók meedoen aan Ex on the Beach
Sluiten