Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 jan 2018

Voor alle molloten! Je kunt een WIDM-reis maken door Georgië

Voor het nieuwste seizoen van Wie is de Mol, stond Georgië waarschijnlijk niet erg hoog op je bucketlist. Maar tussen de opdrachten door, zie je tijdens het tv-programma héél wat mooie beelden van het land. Is het toch gaan kriebelen? Dan kun je zelfs een WIDM-reis maken.

Twee twintigers – Willem van Houten en Evert Brolsma – hebben namelijk een WIDM-reis door Georgië op poten gezet. Zodat iedereen het land op een bijzondere manier kan ontdekken.

Net als in wie is de mol

Je hoeft niet meer met een jaloerse blik naar de tv te kijken. Want wat die BN’ers kunnen, kun jij ook. In Georgië ga je net als de echte deelnemers opdrachten doen en op zoek naar aanwijzingen over wie de spelbreker is.

WIDM-reis door Georgië

Bij aankomst wordt de groep verdeeld in teams van drie of vier deelnemers. Je gaat het land voornamelijk ontdekken via Lada’s, auto’s uit de Sovjet-Unie. Je zult onder andere contact moeten maken met de lokale bevolking om er achter te komen waar je heen moet rijden.

Er zijn ook executies. Maar we nemen aan dat je niet ineens midden in je vakantie ‘het spel moet verlaten’.

Ben jij competitief en reislustig en wil je dit doen met je vriendinnengroep? Kijk dan hier voor meer informatie over de Wie is de Mol-reis bij Travel by Any Means.

Reageer op artikel:
Voor alle molloten! Je kunt een WIDM-reis maken door Georgië
Sluiten