WIDM theorie: hebben de WIDM-testvragen en de eerste seizoenen van de kandidaten een verband?

Na de laatste aflevering van Wie is de Mol zijn we weer druk aan het speculeren. Wie zal de mol van dit seizoen zijn? Tijdens het zoeken naar hints en aanwijzingen over de kandidaten in dit seizoen kwamen we deze interessante WIDM-theorie tegen. Er wordt namelijk gedacht dat de WIDM-testvragen (die in de afleveringen worden laten zien) verband hebben met de nummers van de seizoenen waar de kandidaten eerst aan meededen.

Wat denk jij?

Een WIDM-theorie

Voor elke executie als de kandidaten de WIDM-test invullen worden er altijd een paar vragen uitgelicht. Volgens deze WIDM-theorie van Felix wordt de testvraag met het seizoennummer van de mol niet laten zien in de afleveringen, de anderen allemaal wel. We zetten de WIDM-testvragen die wél worden laten zien voor je op een rijtje. De vragen uit de afgelopen afleveringen waren:

Aflevering 1: Renaissance

In aflevering 1 werden deze vragen getoond: 3, 7 (Nadja), 20 (Tina), 18 (Ron) en 13. Nadja zat eerst in seizoen 7 van Wie is de Mol, Tina in seizoen 20 en Ron in seizoen 18. Dit zou dus betekenen dat deze 3 kandidaten allemaal niet de mol zijn en dat klopt ook, want ondertussen zijn ze alle drie naar huis.

Aflevering 2: Listig

In de tweede aflevering werden deze vragen uitgelicht: 1, 9, 5 en 16 (Ellie). Ellie zat in seizoen 16 en is afgevallen dit jubileumseizoen is zij dus ook niet de mol. Tot zover lijkt deze WIDM-theorie dus te kloppen.

Aflevering 3: Besluit

In aflevering 3 worden deze WIDM-testvragen laten zien: 6 (Peggy), 10, 12, 4, 16 en 18. Peggy zat eerst in seizoen 6 en zou nu dus eigenlijk ook niet de mol zijn volgens deze theorie. Dit weten we alleen nog niet – Peggy zit nog in het spel. Dat is dus nog afwachten..

Aflevering 4: Meesterlijk

In aflevering 4 werden deze vragen getoond in de aflevering: 5, 20, 14 (Tygo) en 10. Voor Tygo geldt hetzelfde als voor Peggy, volgens deze theorie zou hij niet de mol zijn – maar dit is nog niet duidelijk. Misschien weten we meer volgende week. To be continued.

Aflevering 5: Wegwerken

In de vijfde aflevering werden deze vragen uitgelicht: 11 (Horace), 17 (Jeroen), 10, 16 en 20. Horace deed eerste mee aan seizoen 11 en is in dit jubileumseizoen al afgevallen en dus niet de mol. Voor Jeroen die eerst verscheen in seizoen 17 van Wie is de Mol is het nog niet duidelijk of hij de mol is of niet – volgens deze WIDM-theorie is hij het niet.

In de laatste aflevering, nummer 6 werden er geen testvragen getoond in de aflevering. Daar kunnen we dus geen conclusies uit trekken volgens deze WIDM-theorie, misschien weten we volgende week meer.

Conclusie

Voor nu blijven dan alleen 19 het seizoen waar Nikkie aan meedeed en 8 het seizoen van Patrick over. Nu blijkt uit de vorige aflevering dat Patrick is afgevallen, hij is dus niet de mol. Zou dit dan een WIDM-theorie zijn naar de Nikkie als de mol? Haar seizoennummer is als enige nog niet langsgekomen in de afleveringen als de kandidaten de test invullen.

Lees ook: Een dubbele executie: dé hints van Wie is de Mol aflevering 6

Reageer op artikel:
WIDM theorie: hebben de WIDM-testvragen en de eerste seizoenen van de kandidaten een verband?
Sluiten