Renée
Renée | LinkedIn Life 22 feb 2019

Kijk je WIDM? Dan wil je zaterdag kijken want het belooft de belangrijkste aflevering tot nu te worden

Dacht je dat de Wie is de Mol aflevering van vorige week heftig was? Dan wil je al helemaal klaar zitten voor de uitzending van aanstaande zaterdag. Het is namelijk een belangrijke uitzending van het 2019 seizoen, want je komt erachter wie de eerste finalist is.

Er zijn namelijk nog maar vier kandidaten over – inclusief de Mol – dus het is een kwestie van alles op niets zetten om die felbegeerde finaleplaats te winnen. Er kan namelijk een vrijstelling verdiend worden.

De eerste Wie is de Mol finalist is zaterdag bekend

Zo is de eerste Wie is de Mol finalist in aflevering 8 dus al bekend. Na het zien van het fragment kun je echt niet meer wachten om erachter te komen of het Sarah, Sinan, Niels of Merel is die als eerste in de finale beland:

View this post on Instagram

Nog drie kandidaten en één Mol in het spel! En er kan… een vrijstelling voor de finale worden verdiend… 😱 Zaterdag om 20.30 uur bij @omroep.avrotros op NPO 1. #widm #wieisdemol #mol #zaterdag #tv #kijken

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

De situatie is dat één van de kandidaten kans maakt op een vrijstelling bij de executie. Dat betekent dat als je deze wint je Wie is de Mol compleet uit mag spelen. Hoe fantastisch is dat?

Het belooft nu al legendarisch te worden.

Check hier of je alle hints al hebt opgeschreven:

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Reageer op artikel:
Kijk je WIDM? Dan wil je zaterdag kijken want het belooft de belangrijkste aflevering tot nu te worden
Sluiten