Renée
Renée | LinkedIn Life 4 mrt 2019

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Aflevering 2

Wie is de Mol hints aflevering 2

wie is de mol aflevering 2 aanwijzingen
Nikkie heeft gelogen
Nikkie zegt dat ze 1.94 meter is, terwijl op haar website staat dat ze 1.89 meter is. Vijf centimeter is wel een heel groot verschil. Bovendien staat op haar site dat ze schoenmaat 42 heeft, niet 43. Heel verdacht.

Het ontbrekende beeld van Jamie en Evelien bij de laseropdracht
We zien niet hoe Jamie en Evelien uit de laserkamer komen. Bovendien hebben de andere kandidaten geen idee wat er binnen gebeurt, want geen camerabeelden. Wat zouden ze daar hebben gedaan?

Evelien verlaat de wachtkamer niet met Sinan
Wist Evelien dat er 250 euro uit de pot ging als ze zou blijven zitten? Sinan probeert haar mee te krijgen zodat ze allebei een joker zouden krijgen. Evelien bleef zitten.

wie is de mol aanwijzingen aflevering 2
Merels scherm bij de test
Toen Merel beantwoordde Wie de Mol volgens haar is, kon je met de laatste letters van het linkerrijtje ‘Niels’ maken.

Nikkie heeft veel geld over voor een joker of vrijstelling
Om zichzelf veilig te stellen zou Nikkie wel 2000 euro over hebben. Dat is wel heel veel geld, zeker als je beseft dat er nu maar 2000 euro in de pot zit. Deze penningmeester wil je in de gaten houden.

Merel die vergeet dat ze maar één huisdier heeft
Tijdens de eerste opdracht is het van belang dat iedereen eerlijk is. Merel steekt ineens twee vingers op als anderen vragen hoeveel huisdieren ze heeft, terwijl ze daarvoor zei dat ze er maar één had.

Niet iedereen is enthousiast over de laseropdracht
Bijna iedereen is blij met de laseropdracht. Behalve Nikkie, Sinan en Robèrt. Zijn ze niet zo uitbundig als de rest, of wist één van hen toch al wat hen te wachten stond?

Sarah pakt haar naambordje
Ook gek: Sarah doet er vijf minuten over om in de laserruimte haar naam te spotten. Heeft ze ‘m gevonden, pakt ze haar naambordje in plaats van het geld. Vervolgens raakt ze de laser, waardoor ze haar naambordje niet mee naar buiten hoeft te nemen.

Reageer op artikel:
De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe
Sluiten