Renée
Renée | LinkedIn Life 4 mrt 2019

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Aflevering 6

Wie is de Mol hints aflevering 6

Uithalen

De titel van deze aflevering is ‘uithalen’. Dat wijst op meerdere manieren naar Niels, omdat hij zingt én omdat hij het touw eruit haalde bij de eerste opdracht.

Sinan en Sarah lijken niet te Mollen

Sinan en Sarah dragen hun steentje bij aan de pot door als enige duo geld te winnen bij opdracht twee. Geen actie voor de Mol, hoewel je Sinan niet meteen van je lijstje hoeft te strepen.

Hij zette geen extra geld in en verdiende ‘maar’ 250 euro. Wat heeft hij verder opgeleverd? Precies, niet heel veel.

Rick Paul maakt de letter M van Mol

Opvallend of toeval? Rick Paul maakte de letter M van Mol bij de tweede opdracht. Bovendien was hij de enige die een joker vond. Had hij voorkennis?

Sinan die Rick Paul controleerde

Sinan kwam de zoek de verschillen-opdracht van Rick Paul en Merel controleren. Opvallend: Rick Paul wees alle verschillen aan, waarna Sinan akkoord ging. Wie van hen speelt dubbelspel, want deze opdracht leverde geen geld op.

Vogels in beeld

Het hele seizoen zie je vogels in beeld en dat is altijd in combinatie met een shot van Merel. Een flauw grapje of grote hint?

Sarah zou het programma verlaten

Bij de laatste opdracht had iedereen de volgorde van de borden goed, behalve Sarah. De kans is zeer groot dat zij het programma had verlaten als Jamie de volgorde niet had veranderd. Sarah is waarschijnlijk niet de Mol.

Links/rechts fout van Niels

Rick Paul en Niels kregen bij de tuktuk opdracht te horen dat ze steeds links-rechts moesten gaan. Nadat de kandidaten Rik voor de tweede keer zochten dacht Niels ineens dat de links-rechts regel niet meer telde. Hij kan dus wel leuk geld in het laatje brengen, maar zijn envelop leverde niets op omdat hij zich niet aan de opdracht hield.

Zo laat hij overkomen dat hij wél zijn best doet om geld te verdienen, terwijl hij het spel eigenlijk saboteert.

Reageer op artikel:
De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe
Sluiten