Renée
Renée | LinkedIn Life 4 mrt 2019

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Aflevering 7

Wie is de Mol aflevering 7 hints

Rick Paul en Sinan staan aan het einde van het speelveld

Bij opdracht 1 waren het Rick Paul en Sinan die aan het uiteinde van het speelveld stonden. Niet een ideale positie voor de Mol, omdat je minder verwarring kunt zaaien en moeilijk de verkeerde kist naar iemand kan brengen.

Sarah kan niet hoofdrekenen

Door haar dyslectie heeft Sarah moeite met spellen. Dat heb je eerder al gezien. Maar wat blijkt? Ze kan ook niet hoofdrekenen. Toch bevindt ze zich continu op belangrijke plekken in het spel waar haar kwaliteiten totaal niet van pas komen en het spel dus vertraagt.

Merel staat op de groene plek

Opvallend, groen is de kleur van de Mol. Op welke plek staat Merel bij de bananenopdracht? Op groen. Toeval of niet?

Merel pakt de envelop met twee rode schermen

Bij de laatste opdracht pakt Merel de envelop waarop ‘twee rode schermen’ staat. De aflevering heet inhalen en dankzij deze envelop wordt het aantal afvallers ingehaald.

Sinan blijft achter

Sinan heeft inmiddels een reputatie opgebouwd. Hij is de persoon die weinig geld binnenhaalt en niet keihard z’n best doet tijdens de opdrachten. Is hij lui of is hij de Mol en levert hij op deze manier uitstekend werk?

Merel is niet goed in gooien

Bij de opdracht met de kisten heeft Merel een belangrijke rol in het spel door in het midden te gaan staan. Dan weet je dat je kokosnoten moet gooien, wat zij niet heel tactisch aanpakt. Hiermee rekt ze tijd en zorgt ze er bijna voor dat er geen geld in de pot komt.

Niels geeft Rick Paul een joker

Het was een enorm mooi gebaar toen Niels Rick Paul dankte voor hun bondje en hem een joker gaf. Was hij gewoon vriendelijk of heeft hij als de Mol toch die drie jokers niet nodig?

Reageer op artikel:
De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe
Sluiten