Renée
Renée | LinkedIn Life 4 mrt 2019

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Aflevering 8

Wie is de Mol aflevering 8 hints

Uiteraard werd er weer flink gemold in deze uitzending. Maar hoeveel had jij eigenlijk door?

Sarah checkt Sinan

Bij de vuurproef vertelt Sarah dat ze Sinan niet controleert op de bedragen die hij aan haar geeft. Maar in een ander shot zie je duidelijk dat ze dat wél doet.

Sarah geeft het verkeerde bedrag door

Het doel van de vuurproef is dat er een bedrag overblijft, maar daar zitten beide kampen ver van af. Bovendien geeft Sarah een verkeerd bedrag door, terwijl ze met Sinan vlak daarvoor op een ander getal kwam.

Sarah gooit mis

Opvallend: ondanks dat Sarah haast had met de vuuropdracht zie je dat ze één bedrag naast de vuurton gooit. Tja, zo kom je inderdaad niet op hetzelfde bedrag uit.

Sinan heeft iedereen in het vizier

Bij de drone opdracht heeft Sinan iedereen ‘in het vizier’ door de drone te besturen. Toch zat hij niet op de juiste kandidaat, want hij kon niet achterhalen wie de Mol is.

Heel veel vogels

Ook in Wie is de Mol aflevering 8 zie je beelden van vogels. Dat zie je al het hele seizoen, wat een verwijzing naar Merel kan zijn.

Niels zegt dat hij de Mol is

De afleveringstitel is met zand strooien. Niels vertelt Sarah dat hij de Mol is, dus wil hij haar iets wijsmaken door haar zand in de ogen te strooien?

De leaderhints

De leaderhints zeggen tot nu toe ‘Mol is Vi…’. Een oplettende kijker denkt dat het naar Virgo wijst, wat het sterrenbeeld Maagd betekent. Dat is het sterrenbeeld van Sarah. Een andere optie is de ‘Mol is IV’, Merel is de vierde persoon in de leader.

Reageer op artikel:
De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe
Sluiten