Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 4 januari 2019

Woehoe! Dit is alles wat we tot nu toe weten van Wie Is De Mol?

Morgen gaat het negentiende seizoen van Wie Is De Mol? weer van start en wij kunnen niet wachten. Eindelijk hebben we een reden om die avondjes uit op zaterdag weer te skippen en in te ruilen voor een avondje bankhangen en Wie Is De Mol? kijken. We hebben nog voor jou nog even de belangrijkste details van het nieuwe seizoen op een rij gezet.

Haters van het programma Wie Is De Mol? hebben wij nooit begrepen en we hopen dat ze ooit begrijpen waarom wij verknocht zijn aan het programma.

Nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Heb jij je vriendinnen er toch van weten te overtuigen dat ze dit seizoen moeten kijken? Dan hebben we de meest praktische info nog even voor je op een rij gezet. Er doen dit jaar ontzettend veel leuke kandidaten mee dus je kunt haar met dit lijstje vast wel overtuigen.

De locatie

Het nieuwe seizoen van ons favo programma speelt zich af in Colombia. De kandidaten nemen het tien weken lang tegen elkaar op en de grote vraag is, wie kun je vertrouwen en vooral wie niet? Het programma wordt dit jaar gepresenteerd door niemand minder dan Rik van de Westelaken.

De kandidaten van 2019

Dit is de lijst van kandidaten die dit jaar meedoen aan Wie Is De Mol?: Evelien de Bruin, Evi Hanssen, Jamie Trenité, Merel Westrik, Niels Littooij, Nikkie de Jager, Rick Paul van Mulligen, Robèrt van Beckhoven, Sarah Chronis en Sinan Can.

Wanneer wordt het uitgezonden?

Wie Is De Mol is vanaf 5 januari 2019 elke zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 1. Na Wie Is De Mol? wordt om 21:30 uur nagepraat in het programma Moltalk op NPO 3. Dat wil je natuurlijk ook niet missen.

Kan je niet wachten tot het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol begint? Je kunt hier de Vlaamse variant van je lievelingsprogramma zien.

Ga je WIDM missen? Speur dan verder naar de Belgische versie genaamd de Mol

Reageer op artikel:
Woehoe! Dit is alles wat we tot nu toe weten van Wie Is De Mol?
Sluiten