Renée
Renée | LinkedIn Life 21 jan 2019

Déze kandidaat heeft Wie is de Mol aflevering 3 verlaten

Wát was het een waanzinnige Wie is de Mol avond afgelopen zaterdag. Aflevering 3 was weer heerlijk in elkaar gezet en heel oogstrelend. Om nog maar te zwijgen over de GTST-climax aan het einde van de aflevering. Want wie heeft Wie is de Mol aflevering 3 verlaten? Check hier de aanwijzingen.

Heb jij een tip voor ons? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected]

Nog nooit in de geschiedenis van WIDM hebben we zo’n einde gehad. Rik was nergens te bekennen tijdens de executie. Stuk voor stuk kregen de kandidaten en de Mol te zien of ze mochten blijven in Colombia. Behalve van twee personen.

Wie heeft Wie is de Mol aflevering 3 verlaten?

De grote vraag na deze aflevering is niet langer wie de Mol is, maar wie het vliegtuig naar huis moest pakken. Is het social media sensatie Nikkie of toch onze bakker Robèrt? Wij weten dankzij hints bijna zéker wie het veld moest ruimen.

De tweede afvaller van het programma lijkt door de echte Molloten namelijk al gevonden te zijn. Het zit zo: tegelijkertijd werd de test gemaakt door alle kandidaten, maar dan wel ieder op een ander gebouw.

widm aflevering 3 aanwijzingen

Waar kwam het rode licht vandaam? Het Teleantioquia gebouw in Medellín. Wie liep daar naar binnen? Nikkie. Tenzij de programmamakers je op het verkeerde been willen zetten, is het zeker dat Robèrt door is naar de volgende aflevering. Laat dat maar aan je mede WIDM-kijkers weten.

widm aflevering 3 aanwijzingen

Alle aanwijzingen van Wie is de Mol aflevering 3

Er gebeurde veel in Wie is de Mol aflevering 3. Wij zetten alle aanwijzingen voor je op een rijtje, want deze belangrijke informatie wil je onthouden voor volgende week.

1. Sarah lijkt niet de Mol in deze aflevering

Tijdens de derde opdracht ‘Op Treden’ was het Sarah die de blokken nummers gaf, zodat ze daarna makkelijk de blokken op de juiste plek kon zetten. Niet iets wat de Mol zou doen.

2. Robèrt en de laatste buis

De kandidaten hadden bij de laatste opdracht grote moeite om de vierde buis los te krijgen. Wie lukte het door anders te denken? Robèrt. Wederom, dit is niet een Mol actie.

3. Merel hangt de vlag uit

Moeten we Merel in de gaten houden? Zij is degene die de Colombiaanse vlag uithangt bij opdracht 1 Vlag Uithangen.

4. De mensen die het ‘Niet Gered’ hebben

Hoe ver komen Sinan, Nikkie, Jamie en Merel in WIDM? De aflevering heet Niet Gered en zij hebben verloren bij Jenga.

5. Evelien is ‘Stapelgek’

Evelien was de grote Jenga koningin van de aflevering. Ze ging er met drie jokers vandoor en is daarom ‘Stapelgek’.

6. Sinan steekt zijn hand in het groene licht

Tijdens de executie krijgt Sinan goed licht. En dan zie je een gek shot: waarom steekt hij zijn hand en vuist in het groene licht?

Wie is volgens jou de Mol?

De vorige aflevering nog eens bekijken?

WIDM aflevering 2: Nikkie liegt meerdere keren

Reageer op artikel:
Déze kandidaat heeft Wie is de Mol aflevering 3 verlaten
Sluiten