Renée
Renée | LinkedIn Life 28 jan 2019

Niels vertelt waarom hij de joker van Evelien heeft omgeruild

Wauw, wauw, wauw. Wie is de Mol blijft verrassen. Aflevering 4 bleek minstens zo spannend te zijn als de aflevering van vorige week. Hoog tijd om je bij te praten én je op de hoogte te brengen van de joker-kwestie van Evelien.

Heb jij een tip voor ons? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected]

Na de gekke executie van vorige week duurde het niet lang voor iedereen erachter kwam wie het programma had verlaten. Niemand minder dan visagist extraordinaire Nikkie de Jager kreeg een rood scherm.

Nikkie verliet Wie is de Mol expres

Met opzet, want op Instagram liet ze weten dat het met opzet was. Ze keerde terug naar huis om bij haar zieke broertje te zijn: ‘Elke avond stuurde mijn moeder me netjes verslagen met hoe het met ‘m ging. Ik voelde me sterk, helder en dat mensen mij dan ook nog eens verdachten was helemaal lekker meegenomen!’

Tot zover niets aan de hand, maar dan komt het hartbrekende stuk. ‘Tot twee avonden voor mijn exit. Mijn moeder hield opvallend haar mond als ik vroeg hoe het thuis ging. In het spel leken dingen me met het uur duidelijker te worden. Maar van binnen wist ik: thuis klopt iets niet.’

Vervolgens heeft Nikkie expres vragen fout beantwoord. Bij een paar vragen koos ze voor kandidaten waarvan ze wist dat zij echt niet de Mol konden zijn. En zo vertrok Nikkie naar huis in aflevering 3 van Wie is de Mol.

Aanwijzingen van Wie is de Mol aflevering 4

Nu over naar Wie is de Mol aflevering 4. Robèrt stapte uit de lift en het team inclusief de Mol was weer compleet. En oh, oh, wat heeft de Mol weer goed kunnen mollen in deze aflevering. De grote verliezer van deze aflevering is Evelien, na een keiharde actie van Niels. Laten we naar de hints kijken van deze aflevering.

1. 10M

Robèrt stapte uit de lift waar overduidelijk ’10M’ stond. Draai het om en je leest de letters ‘mol’. Opvallend?

2. Merels balkon

De kamer waar Merel op het balkon moest staan eindigt op dertien. In het alfabet is de dertiende letter ‘M’. De ‘M’ van Merel én de Mol.

3. Serenade

De mannen die zongen op het balkon hadden het over Robèrt of Roberto.

4. Ik ben de Mol

Voor Jamies verjaardag schreef Rick Paul ik ben de Mol op Jenga stenen.

5. Corrita

Bij de encyclopedie-opdracht werd Corrita ingevuld op het scherm. Niels controleerde nog of het goed was geschreven. Hij heeft de spelling niet gecorrigeerd, waardoor het antwoord fout is.

6. Oh kut

Versprak Jamie zich? Hij had bij dezelfde opdracht het antwoord goed en antwoordde met ‘oh kut’. Oh kut, er komt nu geld in de pot, Jamie?

7. Het intro van Jamie

Iedere keer veranderen de beelden van Jamies intro. Waarom is dat?

Het grote mysterie van aflevering 4: Niels verruilde de joker van Evelien

Het einde van Wie is de Mol aflevering 4 was net zo spannend als die van aflevering 3. Evelien had haar joker ingezet bij de test. Wat bleek? Haar joker bleek niet geldig te zijn, omdat ‘ie was opengemaakt. En het was zeker Evelien niet die de boel saboteerde…

In een extra video die later online verscheen biechtte niemand minder dan Niels op waarom hij degene is die de joker heeft verruild. Zoals je eerder zag was zijn joker niks waard, waarna hij aan Sarah vertelde dat hij de joker wilde ruilen met die van Evelien. Ze had er immers toch zoveel gewonnen bij de Jenga opdracht.

Hier vertelt hij er uitgebreid over:

Wie is de Mol?

Vorige week waren de meningen over de Mol verdeeld, maar Niels bleek volgens de meesten de Mol te zijn. Wie is de Mol voor jou na deze uitzending?

De aanwijzingen van vorige week nog eens lezen?

Déze kandidaat heeft Wie is de Mol aflevering 3 verlaten

WIDM hints

Reageer op artikel:
Niels vertelt waarom hij de joker van Evelien heeft omgeruild
Sluiten