Renée
Renée | LinkedIn Life 4 feb 2019

Alle hints van Wie is de Mol aflevering 5

We zijn officieel op de helft nu Wie is de Mol aflevering 5 is uitgezonden. En oh, oh, oh, wat gebeurde er weer veel afgelopen zaterdag. Hoog tijd om de hints van deze aflevering te delen, zodat we alles weer op een rijtje hebben. Pak je molboekje en pen er maar bij.

De kandidaten zijn in Barichara om geld te verdienen voor de pot. In Wie is de Mol aflevering 5 konden zij veel geld verdienen en dat lukte. Ze haalden namelijk 3900 euro binnen, wat tot nu toe de beste prestatie is. De eindstand van de pot? 7900 euro.

Wie is de Mol aflevering 5 ‘Verblindend’: de hints

Er werd voor de Mol onnodig veel geld verdiend in deze aflevering. Maar wie ís de Mol en wie doet alsof? We weten door het bondje van Niels, Rick Paul en Sarah dat ze hun best doen om verwarring te zaaien. Laten we de hints onder de loep nemen.

1. Kapitein Jamie

Jamie wilde de kapitein zijn bij de eerste opdracht Straatbeeld. Een kapitein verlaat als laatste het schip en hij wordt nu door de kijkers het meest verdacht. Toeval?

2. Slordige Sarah

Sarah wilde per se woorden maken bij de tweede opdracht. Klein detail: ze is dyslectisch en verward iedereen door twee keer de verkeerde nummers door te geven. Een typische mol actie.

3. Taxi 81

Bij dezelfde opdracht stapt Rick Paul in taxi 081. Zijn geboortejaar is 1981.

4. Verblindend

De titel van de aflevering is verblindend. Wie was verblind tijdens het abseilen? Niels. Hij was meer bezig met zijn angst overwinnen dan geld verdienen voor de pot. Een beter masker bestaat niet.

5. Sinans gebrek aan enthousiasme

Is Sinan terughoudend of is hij letterlijk nooit enthousiast? Hij haalt 1. het minste geld binnen en 2. is niet blij als de groep 1800 euro binnenhaalt.

6. Dubbel checken

Sarah en Rick Paul waren onnodige tijd aan het rekken bij de eerste opdracht. Ze checkten niet één keer of ze goed liepen, maar soms wel vier keer.

Pssst. Check hier alle hints.

Dit detail had je niet kunnen weten van de laatste Wie is de Mol aflevering

Wie is de Mol hintsWIDM hints

Reageer op artikel:
Alle hints van Wie is de Mol aflevering 5
Sluiten