Renée
Renée | LinkedIn Life 18 feb 2019

Door de heftige exit van WIDM wordt deze kandidaat nu het meest verdacht

Dankzij de onwijs spannende executie van vorige week begon Wie is de Mol aflevering 7 verrassend genoeg met zes kandidaten. Begon ja, want aan het einde van de aflevering was het niet één persoon die het spel moest verlaten, maar twee. Hoog tijd om je bij te praten en de hints met je te delen.

De kandidaten die voor Wie is de Mol aflevering 7 de executies niet overleefden hadden pech. We durven te wedden dat het groepje van zes de allermooiste locaties van Colombia nu pas bereikten.

Maar ze komen natuurlijk niet op die plekken om de natuur te bewonderen. Er moet geld verdiend worden en er is nog een belangrijkere missie: de Mol pakken.

En oh ja, Jamie had absoluut gelijk door te zeggen dat de executie heftig zou worden. Wat een aflevering. WIDM blijft je verrassen, toch?

Wie is de Mol aflevering 7 hints

Nu zijn we meteen bij het belangrijkste deel aangekomen: Wie is de Mol aflevering 7 hints. Want wat zijn de aanwijzingen die jij absoluut in je Molboekje wil zien na de aflevering ‘inhalen’? Deze hints brengen jou dichterbij de Mol:

1. Rick Paul en Sinan staan aan het einde van het speelveld

Bij opdracht 1 waren het Rick Paul en Sinan die aan het uiteinde van het speelveld stonden. Niet een ideale positie voor de Mol, omdat je minder verwarring kunt zaaien en moeilijk de verkeerde kist naar iemand kan brengen.

2. Sarah kan niet hoofdrekenen

Door haar dyslectie heeft Sarah moeite met spellen. Dat heb je eerder al gezien. Maar wat blijkt? Ze kan ook niet hoofdrekenen. Toch bevindt ze zich continu op belangrijke plekken in het spel waar haar kwaliteiten totaal niet van pas komen en het spel dus vertraagt.

3. Merel staat op de groene plek

Opvallend, groen is de kleur van de Mol. Op welke plek staat Merel bij de bananenopdracht? Op groen. Toeval of niet?

4. Merel pakt de envelop met twee rode schermen

Bij de laatste opdracht pakt Merel de envelop waarop ‘twee rode schermen’ staat. De aflevering heet inhalen en dankzij deze envelop wordt het aantal afvallers ingehaald.

5. Sinan blijft achter

Sinan heeft inmiddels een reputatie opgebouwd. Hij is de persoon die weinig geld binnenhaalt en niet keihard z’n best doet tijdens de opdrachten. Is hij lui of is hij de Mol en levert hij op deze manier uitstekend werk?

6. Merel is niet goed in gooien

Bij de opdracht met de kisten heeft Merel een belangrijke rol in het spel door in het midden te gaan staan. Dan weet je dat je kokosnoten moet gooien, wat zij niet heel tactisch aanpakt. Hiermee rekt ze tijd en zorgt ze er bijna voor dat er geen geld in de pot komt.

7. Niels geeft Rick Paul een joker

Het was een enorm mooi gebaar toen Niels Rick Paul dankte voor hun bondje en hem een joker gaf. Was hij gewoon vriendelijk of heeft hij als de Mol toch die drie jokers niet nodig?

Eindstand? De exit van Rick Paul en Jamie, terwijl laatstgenoemde van ons echt niet weg mocht gaan om obvious reasons. Twee kandidaten die zich enorm verdacht maken. De missie voor de volgende aflevering is dus om je pijlen op andere kandidaten te richten.

Niels wordt op dit moment in ieder geval het meest verdacht door de kijkers thuis.

Check hier alle Wie is de Mol hints:

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Wie is de Mol hints

Reageer op artikel:
Door de heftige exit van WIDM wordt deze kandidaat nu het meest verdacht
Sluiten