Renée
Renée | LinkedIn Life 19 jan 2019

Je kunt nu ook zelf aan Wie is de Mol meedoen dankzij dit bordspel

Joehoe, we hebben weer iets gevonden wat je op je verlanglijstje kunt zetten: het Wie is de Mol bordspel. Natuurlijk kijk je trouw iedere zaterdag met je vriendinnen naar het programma, maar op deze manier maak je eindelijk kans om zélf ook eens mee te spelen.

Tenzij je de ambities hebt om BN’er te worden óf de programmamakers een seizoen maken met onbekenden, is de kans klein dat een WIDM-avontuur erin zit voor je. Gelukkig kun je dan wél het Wie is de Mol bordspel aanschaffen.

Wie is de Mol bordspel

Verzamel alvast een groepje van minimaal drie en maximaal zes spelers, want dan kun je het spel spelen. Zeker als je een groot fan bent van het programma is dit de ideale manier om eens lekker te mollen. Je lost een geheim op met je medespelers, maar dat lukt alleen als je elkaar vertrouwt.

De mol saboteert het spel, dus het is maar goed als je iedere speler door en door kent. Dan maakt de mol namelijk geen schijn van kans. De speelduur is ongeveer 45 minuten.

Voor dit spel heb je inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis nodig. Als je dat hoort weet je vast meteen wie je wil uitnodigen voor een potje.

Kopen?

Wil je het spel bestellen? Klik dan hier. Het kost 22,95 euro.

Wist je al dat je het in real life kunt spelen:

Wie is de Mol begint vanavond maar je kunt het al in real life spelen

Reageer op artikel:
Je kunt nu ook zelf aan Wie is de Mol meedoen dankzij dit bordspel
Sluiten