Renée
Renée | LinkedIn Life 6 januari 2019

Wie is de Mol gemist? Wij weten waar je het terugkijkt

Je weet natuurlijk allang dat Wie is de Mol terug is met een gloednieuw seizoen. Maar zal je net zien dat je menig zaterdagavond vol hebt gepland met andere activiteiten. Maak je geen zorgen, Beautify vertelt je precies waar je het programma terugkijkt als je het gemist hebt.

Wie is de Mol gemist? Geen probleem, het is namelijk heel makkelijk om de laatste aflevering terug te kijken. Laat het speculeren maar beginnen, want nu kun je met je collega’s meepraten als jullie maandag aan het werk zijn.

Wie is de Mol gemist

Als je WIDM hebt gemist ben je bij verschillende sites van de NPO aan het goede adres om het programma toch nog te zien. Allereerst zie je op de site van het televisieprogramma zelf alle afleveringen.

Wel zo handig, want hier vind je meteen alle belangrijke informatie die je gemist hebt. Zo weet je wat de eindstand is van de pot na deze aflevering. Daarnaast kun je de verschillende afleveringen los bekijken.

NPO

Een andere manier om je lievelingsprogramma te zien is via de NPO. Verrassend genoeg zijn er meerdere sites waar je terecht kunt. Zoals op de website van NPO 3 bijvoorbeeld. Na de uitzending ben je daar aan het juiste adres om je portie WIDM te krijgen.

WIDM kijk je ook terug op NPO Start.

Woehoe! Dit is alles wat we tot nu toe weten van Wie Is De Mol?

Reageer op artikel:
Wie is de Mol gemist? Wij weten waar je het terugkijkt
Sluiten