Renée
Renée | LinkedIn Life 20 feb 2019

Het is helemaal niet toevallig dat Jamie en Rick Paul uit WIDM zijn

Inmiddels ben je hopelijk bijgekomen van de heftige Wie is de Mol executie van zaterdag. Waar de week ervóór niemand naar huis hoefde, moesten Jamie en Rick Paul nu vertrekken. Geheel tegen alle verwachtingen in, maar achteraf is het helemaal geen toeval dat zij het schip moesten ruimen.

De makers van Wie is de Mol hebben namelijk een niet uitgezonden fragment van Jamie en Rick Paul gedeeld. Na de bizarre executie, waarbij waarschijnlijk niemand dacht dat zij zouden vertrekken, kwamen de twee samen. Hier werd al snel het één en ander duidelijk over hun exit.

Waarom Jamie en Rick Paul Wie is de Mol moesten verlaten

Wat blijkt? De twee mannen zagen elkaar als de Mol en besloten om volledig op elkaar te gaan. Dat is één van de grootste gevaren van het hele programma, want zolang je niet spreidt is de kans groot dat je een rood scherm krijgt.

Jamie: ‘Ik zat vol op jou, jongen.’ Hierna zegt Rick Paul dat hij vol op Jamie zat. Daar is het dus misgegaan, aangezien ze allebei niet de Mol zijn. Tegelijk: ‘Ik dacht echt dat jij het was.’

Rick Paul wist dat hij ging vertrekken

Nadat Rick Paul het rode scherm van Jamie zag, zag hij de bui al hangen. Hij wist dat de kans groot was dat hij dan ook zou vertrekken. ‘Ik had zin om erachter te komen en door te zijn en dan weten, zie je wel. Het is Jamie.’

Bekijk hier het fragment:

Na de executie van aflevering 7

"Daar staan we dan… Twee sukkels… Uit het spel…"Ze waren elkaars hoofdverdachte. Direct na de executie kwamen ze bij elkaar. Dit zijn exclusieve beelden bij aflevering 7 van Wie is de Mol?

Geplaatst door Wie is de Mol? op Maandag 18 februari 2019

Deze kandidaat is nu de hoofdverdachte:

Door de heftige exit van WIDM wordt deze kandidaat nu het meest verdacht

Reageer op artikel:
Het is helemaal niet toevallig dat Jamie en Rick Paul uit WIDM zijn
Sluiten