Renée
Renée | LinkedIn Life 27 feb 2019

Mega hint! Dit is het bewijs dat de Mol een vrouw is en je kunt haar nu al ontmaskeren

Wauw, wauw, wauw. Applaus voor de mensen die heel veel tijd en moeite steken in het achterhalen van de Mol. Er is nu namelijk zo’n méga hint gevonden dat we één ding eigenlijk al zeker weten… Een vrouw is de Mol in Wie is de Mol 2019.

Wie is de Mol is weer onwijs spannend. Zaterdag is het dan eindelijk tijd voor de finale en hoewel je ongetwijfeld al op een kandidaat zit die je echt als Mol verwacht, kan het zijn dat je nu ineens begint te twijfelen.

Wie is de Mol?

De vraag: Wie is de Mol? kun je bij dezen misschien al beantwoorden. Breng meteen je mede Mol-kijkers op de hoogte, want herinner je die puzzelstukken van het intro nog? Als je die samenvoegt krijg je een gezicht:

Dit is het gezicht dat gevormd wordt van de puzzelstukken uit de intro! Wie herken jij hierin?

Geplaatst door Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen op Woensdag 27 februari 2019

Het is nu niet meer de vraag of de Mol een man of een vrouw is, maar of het Merel of Sarah is. Natuurlijk is het belangrijk om ook in de finale op te blijven letten, want je weet hoe het gaat met dit programma. De makers vinden het maar wat leuk om je compleet op het verkeerde been te zetten.

Dus het is of onwijs stom dat deze clue nu is gelekt en niet bewaard bleef voor de finale-uitzending, of het is puur de wereld in geholpen om je af te leiden. Doe ermee wat je wil, maar wij zitten inmiddels vol op Sarah.

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Reageer op artikel:
Mega hint! Dit is het bewijs dat de Mol een vrouw is en je kunt haar nu al ontmaskeren
Sluiten