Redactie
Redactie Life 8 mrt 2019

Mocht je niet op Sarah zitten: alle aanwijzingen dat Merel dit jaar écht de Mol is

De finale van Wie is de Mol 2019 nadert en wij vinden het super spannend. Ondanks dat jullie weten dat wij denken dat Sarah de Mol is (bekijk hier de laatste hints), zijn er ook aanwijzingen dat Merel de Mol is. Lees hieronder waarom.

Als je compleet in de Merel tunnel zit vind je hier alle aanwijzingen dat je goed op weg bent.

Merel in Wie is de Mol 2019

Bij de afgelopen aflevering zagen we al de verdachte actie van Sarah. Zij plaatste namelijk schijven terug op de paal in het water bij de opdracht ‘Stamhoofd’.

Toch worden we op een ander been gezet als we terugkijken naar de allereerste aflevering van Wie is de Mol 2019. Hierin zegt Merel dat ze heel goed de Mol zou kunnen zijn: ‘Ik kan wel goed tegen druk, ik kan wel goed tegen stress, maar ik zou het wel ongemakkelijk vinden.’ En juist dat laatste is wat we veel terugzagen in de afgelopen afleveringen van Wie is de Mol.

Ongemakkelijke momenten voor Merel in WIDM

Merel beleeft verschillende ongemakkelijke momenten, vooral bij het uitleggen van de opdracht. Soms weet ze maar moeilijk haar gezicht in de plooi te houden of lacht ze zachtjes en onopvallend. Daarnaast is gek gek dat ze tijdens het ‘biechten’ erg zacht praat, terwijl ze nieuwslezeres is en een luide stem heeft.

Andere hints

Er zijn ook nog een aantal andere hints die Merel erg verdacht maken.

1. Vogels

In dit seizoen van Wie is de Mol 2019 zijn opvallend veel shots van vogels te zien. Naast dat Colombia een kleurrijke omgeving is met veel dieren, vallen juist de vogels op. Zou dat te maken hebben met Merel als Mol?

2. Uitgerekend

In de tweede aflevering van Wie is de Mol 2019 gaf Merel aan dat ze twee honden had, terwijl ze er maar één heeft. Houdt ze ons hier voor de gek? Wij vinden het verdacht.

3. Verblindend

Merel voerde in aflevering 5 van WIDM de opdracht samen met Robèrt zo goed uit, dat hij haar spontaan niet meer verdacht. Hierdoor haalde Robèrt direct de test niet en moest hij het spel verlaten. Merel kan hem dus hebben misleid met haar ‘verblindende’ acties.

4. Inhalen

Dan aflevering 7, hierin pakte Merel de envelop waarin twee eliminaties zaten. Dit kan natuurlijk toeval zijn, maar het is wel verdacht in combinatie met de titel van deze aflevering. Met deze twee eliminaties haalde ze namelijk het aantal deelnemers weer in.

Kortom: wij vinden het moeilijk. Ondanks deze tips vinden we Sarah nog steeds het meest verdacht, maar Merel laat de spanning hoog oplopen. We kunnen niet wachten tot de finale en het verlossende woord.

Bekijk ook:

Voor de laatste keer dit seizoen: deze hints brengen je dichterbij de Mol

GlamourWie is de Mol hints

Reageer op artikel:
Mocht je niet op Sarah zitten: alle aanwijzingen dat Merel dit jaar écht de Mol is
Sluiten