Renée
Renée | LinkedIn Life 5 januari 2019

Wie is de Mol begint vanavond maar je kunt het al in real life spelen

Ein-de-lijk is het zover, van vandaag kunnen jij en je vriendinnen weer iedere zaterdag een gloednieuw seizoen Wie is de Mol kijken. Maar wees niet getreurd dat de AVRO jou niet gevraagd heeft. Het is namelijk mogelijk om het Wie is de Mol spel zelf te spelen, maar dan in gezelschap van je beste vriendinnen.

Hopelijk ben jij in charge om een leuk vriendinnenuitje te regelen. In dat geval is het Wie is de Mol spel spelen een hartstikke goed idee als je het ons vraagt.

Wie is de Mol spel spelen

Op verschillende plekken in Nederland zijn je beste vriendinnen en jij namelijk hartstikke welkom om het Wie is de Mol spel te spelen. Eén van jullie is uiteraard de mol en de rest raadt vervolgens na het spel wie de mol dan is. Geloof ons, het is net zo leuk als het televisieprogramma kijken. Behalve dat jullie dan niet in Colombia zijn.

Je bent tijdens het spelen zo een paar uurtjes zoet en werkt tegelijkertijd aan jullie band samen. Ontzettend leuk toch? Helemaal als je de WIDM middag afsluit met een wijntje en een goede borrelplank.

Wacht dus niet langer en zoek snel het spel bij jou in de buurt. Succes gegarandeerd.

Trommel je vriendinnen maar op want het 30 Seconds Kampioenschap komt eraan

Reageer op artikel:
Wie is de Mol begint vanavond maar je kunt het al in real life spelen
Sluiten