Je kunt nu de dagen tot kerst aftellen met deze heerlijke wijn adventskalender

We lieten je eerder al weten dat er nu een adventskalender is met gin, waarmee je tot kerstavond iedere avond een shotje achterover mag slaan. Maar, als je niet zo'n ginliefhebber bent maar wijn wel adoreert, dan is deze adventskalender helemaal jouw ding.

Is het al 1 december? We moeten nog eventjes geduld hebben. Maar van deze adventskalender worden we toch wel een beetje hebberig. Wat is er leuker dan elke avond een ander soort wijn te proeven en geheel in stijl af te tellen tot kerst? Wijn adventskalender, we willen je.

Wijn adventskalender

Deze wijn adventskalender maakt het mogelijk. En niet zomaar wijn, de verschillende soorten zijn zorgvuldig door een deskundige uitgekozen. Terwijl jij met je wollen deken voor de open haard nestelt kun je genieten van Bourgogne, Barolo, Bordeaux en nog vele andere witte en rode wijnen.

Elke dag een vakje wijn open maken

De doos bevat twaalf verschillende wijnen, dat betekent dat er voor de gehele decembermaand twee boxen nodig zijn. Tot onze grote spijt kun je de kalender alleen bestellen als je woont in de Verenigde Staten. Maar iemand heeft vast nog wel eventjes de tijd om er eentje voor ons te creëren. Of je drinkt zelf elke avond je favo wijntje. Ook mooi aftellen tot kerst toch?


Lees ook:
Borrel nodig? Er is nu een delivery service die wijn bij je komt bezorgen

Reageer op artikel:
Je kunt nu de dagen tot kerst aftellen met deze heerlijke wijn adventskalender
Sluiten