9 x waarom wijn beter is dan een lover

Een lover aan je zij kan heel fijn zijn. Maar het kan ook veel problemen met zich meebrengen. Ruzies, hoofdpijn en drama. Wijn drinken is vaak een uitkomst. Niet gek dat veel vrouwen wijn boven een vent verkiezen. Dit is waarom wijn beter is dan een lover:

1. Wijn is er altijd

No matter what. Het is de meest hechte relatie die je ooit zult hebben. Want wijn is er altijd. Het vergeet nooit terug te appen en cancelt nooit een plan. Het is echte liefde.

2. Het zeurt niet

Heb je wijn ooit horen zeggen dat je te dichtbij komt? Te klef bent? Natuurlijk niet. Wijn ligt gewoon op je te wachten in de koelkast of in je wijnrekje en is klaar wanneer jij klaar bent. In tijd van nood is wijn jouw perfecte comfort.

3. Je stemming is weer op en top

Lovers kunnen proberen je humeur op te vrolijken. Maar wijn kan dat eigenlijk nog veel beter. Bij jouw ultieme chillsessies, op een terrasje in de zon, tijdens een festival of op het strand. Wijn is zó veelzijdig.

4. Wijn bedriegt niet

Wijn zal de hechte band niet verbreken. Tenzij jij wijn misbruikt, natuurlijk. Maar dat hebben we compleet zelf in de hand. Wijn veroordeelt jou in elk geval niet.

5. Je hoeft je geen zorgen te maken wat anderen vinden

‘Vinden mijn vriendinnen hem wel leuk?’ is een vraag die je je misschien wel eens afvraagt wanneer je een lover hebt. Maar met een goed glas wijn in de hand vindt eigenlijk iedereen jou leuk.

6. Je straalt

Kijk eens naar je foto’s. Straal je meer met een glas wijn in je hand dan met je lover naast je? Wellicht is wijn beter dan je lover.

7. Je slaapt als een roosje

’s Nachts malen over problemen die je hebt met je lover is echt niet fijn. Maar met een glas wijn slaap je als een roosje en hoef je even nergens aan te denken. Echte liefde toch?

8. Jij hebt de macht

Jij bepaalt wanneer, hoe, waar en waarom. Wanneer jij zin hebt in wijn, dan is dat jouw keuze. Wijn heeft daar niks tegen in te brengen en is maar wat blij met deze relatie met jou. Een man daarentegen kan nog wel eens tegenstribbelen.

8. Er is zóveel keuze

Wees niet bang om een slippertje te maken. De ene avond geniet je van Chardonnay en de andere avond snak je naar Sauvignon Blanc. Oh, wat heerlijk al die wijnen. En je ontvangt van allemaal liefde terug.

9. Je raakt er nóóit op uitgekeken

Met een vent kan je al gauw in een sleur raken. Je zult echt moeite moeten doen om het leuk en spannend te houden. Wijn daarentegen blijf je altijd trouw. Brengt jou altijd een glimlach en is het beste middel om jou intens gelukkig te maken. Cheers to that.

LEES OOK:
Bewezen: Wijn drinken is beter voor je hersenen dan wiskunde opgaven maken

Reageer op artikel:
9 x waarom wijn beter is dan een lover
Sluiten