Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 2 okt 2020

Wijn drinken tijdens een yogales? Dat kan dit weekend in Utrecht

Wanneer we een wijntje drinken, is dit meestal thuis of tijdens een etentje met vriendinnen op het terras. Maar ooit er aan gedacht dat je ook wijn kunt drinken tijdens het sporten? Waarschijnlijk niet. Maar guess what: dit weekend kun je deelnemen aan een lesje ‘wijnyoga’. Ja, je leest het goed – sporten én wijn drinken tegelijkertijd. All we need.

Wees er snel bij, want morgen is het al zover.

Wijn drinken tijdens yoga

Yoga is een hele fijne sport om jezelf even wat rust te gunnen en je lichaam beter te leren kennen. Maar hoe hilarisch is het wanneer je dit combineert met een lekker wijntje? Wij zien het al helemaal voor ons: een lekker glas wijn in de hand terwijl jij je lichaam in allerlei bochten wringt.

Een niet zo serieuze yogales

Volgens de yogadocent Dagmar, draait yoga om de balans vinden op de mat, maar ook daarbuiten, het is volgens haar belangrijk dat je jezelf en het leven niet al te serieus neemt en vooral veel plezier hebt en lacht. Daar sluiten wij ons volkomen bij aan. De organisatie beschrijft de les als volgt: ‘een niet zo serieuze yogales van een serieuze yoga instructeur’.

Waar te volgen?

De wijnyogasessie is dus dit weekend (3 oktober) te volgen in Utrecht, achter in het Filmcafé (adres: CAB-rondom 90A). En het leuke is: voor €19 krijg jij drie(!) glazen wijn én een leuke yogales. Top deal, toch? Je kunt je aanmelden via de website. Trommel dus al je besties op en gaan met die banaan!

Lees ook: Trek de fles wijn maar open: dit is waarom alcohol je vriendschap hechter maakt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wijn drinken tijdens een yogales? Dat kan dit weekend in Utrecht
Sluiten