Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 7 apr 2015

8 x waarom wijn en je BFF je twee grote liefdes zijn

Sommige mensen zeggen dat je maar één grote liefde kan hebben. Wij bewijzen je nu direct het ongelijk. Met deze 8 redenen laten we je direct inzien dat je BFF en je fles wijn je grote liefdes zijn, en dat ze samen nóg fijner zijn dan los van elkaar. Combineer en krijg meer.

1. Het is nooit saai

Je beste vriendin en je fles wijn vermaken je altijd. Ze zullen nooit in een mancave verdwijnen waar ze de hele avond gaan gamen. Nee, ze zijn bij jou en mét jou. De hele avond lang. Tot het echt zo laat is dat ze wel moeten gaan.

2. Ze kunnen je allebei drunk in love maken

Met je BFF kun je eindeloos zwijmelen. Of het nou is over de jongen in de bar gisteravond, over de sixpack van Ryan Gosling, of door een romantische film. En je fles wijn stimuleert dit gevoel alleen maar. En laat drunk in love nou een heerlijk gevoel zijn waardoor je een nog fijnere avond hebt dan je al had.

3. Ze laten je nooit in de steek

Je BFF en je fles wijn zullen je nooit dumpen. Je zal nooit voorgoed afscheid hoeven te nemen. Angst om ze kwijt te raken hoef je niet te hebben. Ze zijn er. En vaak op hetzelfde moment. Fijn hè?!

4. Ze staan altijd voor je klaar

Misschien zul je de fles wijn even moeten ophalen, maar hij zal er altijd voor je zijn als je dat nodig hebt. Echt altijd. Net zoals je BFF. Zij is er ook altijd. Vaak is één belletje al genoeg en staat ze binnen een half uur op je stoep. Met een fles wijn als je daaraan toe bent of als je er gewoon even zin in hebt.

5. Ze maken je ontzettend aan het lachen

Zijn dat niet de beste avonden? De girlsnights? Uren kletsen met je BFF, fijne films kijken, samen op Tinder, roddelen. En dat allemaal onder het genot van een wijntje, of twee, of drie.

6. Ze spelen geen spelletjes met je

Je hoeft je niet af te vragen of ze een dubbele agenda hebben. Je hoeft niet achterdochtig te zijn of ze te checken. Je hoeft ook het spelletje ‘als zij drie uur lang niet reageert, reageer ik vier uur later’ niet te spelen. Je kunt blind op ze vertrouwen. Haal adem.

7. Waar je ook naartoe gaat, je hoeft ze nooit te missen

Wijn is natuurlijk overal. Of je nou in je huis bent, in een bar, of in de supermarkt, een weekendje weg, op vakantie of een wereldreis. Je komt je geliefde wijn overal tegen. Je BFF kan misschien niet altijd mee, maar Facetime, Skype en WhatsApp maken het heel makkelijk om altijd dicht met haar verbonden te blijven. En misschien drinken jullie samen wel een wijntje terwijl jullie aan het Skypen zijn.

8. Wijn en je BFF zijn de ultieme combinatie waar geen date tegenop kan

Zeg nou zelf, twee grote liefdes die je altijd samen kunt combineren. Ze brengen je altijd meer plezier, meer fijne momenten, meer liefde dan wie dan ook. Met welke andere dingen kan dat nou in het leven? Los van elkaar zijn ze ook fijn, maar als je ze op één avond kunt hebben, samen, dan kan daar niets tegenop. Zelfs geen date met Ryan Gosling of Channing Tatum. En daarom: combineer en krijg meer.

KPN combineer en krijg meer!

De acht bovenstaande reden moéten wel bewezen hebben hoe fijn het is om je twee grootste liefdes te combineren. En KPN beaamt dat maar al te graag. Daarom krijg je nu ontzettend fijne voordelen als bij KPN begint met combineren. Combineer Mobiel met Internet, TV of Bellen en krijg meer voordeel. Hoe dat werkt? Combineer bijvoorbeeld je telefoon abonnement met internet voor op je laptop en krijg dubbel zoveel data. En als je daar bijvoorbeeld nog een keer Interactieve Televisie bij neemt krijg je naast extra data ook nog eens gratis zenders en films. Wacht daarom niet langer met het combineren van je digitale liefdes om nog meer voordeel te krijgen.

Hoe je dit doet? Hier kun je alle informatie vinden. Waar wacht je nog op? Het leven wordt je zo véél leuker gemaakt. Combineer je mobiele abonnement en ervaar de voordelen. Simpel mét heel veel voordelen voor jou.
Reageer op artikel:
8 x waarom wijn en je BFF je twee grote liefdes zijn
Sluiten