Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 12 mei 2018

Hebben! Met deze handige gadget kun je overal genieten van een glaasje wijn

Met dit prachtige weer wil je gewoon genieten van een lekker wijntje, waar je ook bent. Op het strand, in het park of in je tuin. Niet overal even handig, maar met deze gadget maakt het niet meer uit waar je je wijn drinkt want je prikt ‘m gewoon in de grond.

Heerlijk, na een dag werken neerploffen in een parkje met je vriendinnen om de laatste zonnestraaltjes van de dag mee te pakken. Maar, waar laat je je glas rosé eigenlijk? Met deze wijn gadget valt ‘ie nooit meer om.

Wijnsticks

Je kent het wel, je wijnglas staat mega wankel in het gras en je kunt er de klok op gelijk zetten dat hij gaat omvallen. Hoe ongemakkelijk als je net een date hebt en hij denkt meteen dat je super klunzig bent.

Een omgevallen wijnglas gaat jou echt nooit meer overkomen. Deze wijnsticks prik je namelijk gewoon in de grond en je glas óf de hele fles is veilig. Je kunt de sticks in het zand, gras en in de sneeuw prikken. Dus ook als je op de ski piste een fles Jägermeister achterover wil slaan.

Voor alle glazen

De wijnsticks zijn zo gemaakt dat er verschillende maten bekers en glazen inpassen. Fieuuuw, dan past jouw halve liter glas er gelukkig ook in.

De wijnsticks kosten 14,95 euro per stuk en je kunt ze hier bestellen.

Reageer op artikel:
Hebben! Met deze handige gadget kun je overal genieten van een glaasje wijn
Sluiten