Renée
Renée | LinkedIn Love 25 jan 2019

Waarom wijn drinken het allerbeste idee is om je relatie goed en spannend te houden

Denk er maar eens over na: wijn verbindt mensen. Ook jou en je lover. Grote kans dat jij na een avondje borrelen met je prins nóg meer verliefde gevoelens voor hem voelt. En dat klopt, want wijn drinken is hartstikke goed voor je relatie.

Niets zo gezellig als op een terras zitten of naar een cafeetje gaan om een glas wijn te bestellen met wat snacks erbij. Blijf dat vooral lekker doen met je partner, want je relatie wordt er volgens onze theorie niet slechter van.

Waarom wijn drinken goed is voor je relatie

Een glas wijn of twee zorgt er namelijk alleen maar voor dat jullie het nog leuker hebben samen. Dit is waarom wijn drinken volgens ons goed is voor je relatie:

1. Je lacht nog meer

De wijn zorgt dat jullie ontspannen en de zorgen die jullie hebben vergeten. Je lacht meer met je vriend dan je normaal doet, waardoor je heel relaxed thuiskomt.

2. Je stelt je sneller open

Je bent niet bang om je vriend te vertellen waar het op staat. Toch durf je je nog meer open te stellen zodra je een wijntje in je handen hebt. Daardoor durf je eerder te praten over onderwerpen die je lastig vindt.

3. Je bent in voor experimenteren

Borrelen leidt thuis vaak tot seks. Na een wijntje vergeet je al je onzekerheden en ben je veel losser dan normaal. Daardoor sta je eerder open om wat nieuws te proberen.

4. Je houdt allebei van gezelligheid

Liever te dik in de… je snapt het wel. Jullie hebben gezelligheid hoog in het vaandel staan. Hartstikke belangrijk om op één lijn te zitten. Houd het dus vooral in stand door je borrelavondjes te blijven organiseren.

5. Je bent spontaan

Wat je vriend vanaf dag één zo leuk vindt is je spontaniteit. Je leeft graag in het nu. Als hij ’s middags vraagt of je ’s avonds wat wil drinken, weet hij dat je dat graag wil. En juist die onverwachte momentjes leiden tot de leukste avonden.

4 x hoe je relatie verandert na ‘ik hou van je’

Reageer op artikel:
Waarom wijn drinken het allerbeste idee is om je relatie goed en spannend te houden
Sluiten