Wijnen wijnen wijnen! Je kunt deze feestdagen je eigen wijn maken met deze HEMA kit

We hebben praktisch altijd zin in een wijntje en wat is nu lekkerder dan een heerlijk glaasje tijdens het kerstdiner? Gelukkig voor iedereen komt HEMA nu met de kit uit onze dromen die het nog een stuk leuker maakt, namelijk de “Make Your Own Wine Kit”. Ja, je kan hiermee dus écht je eigen wijn maken. Klinkt ons als muziek in de oren.

Trommel je vriendinnen maar op, want deze keer trekken jullie die fles niet open. Nee, deze keer maken jullie je favoriete wijntje gewoon helemaal zelf thuis.

Wijn maken

Bij HEMA ben je altijd aan het goede adres voor de leukste accessoires, maar deze wijnkit is wel het toppunt. Met de Make Your Iwn Wine kit maak jij de allerlekkerste witte of rode wijn helemaal zelf. Je hebt genoeg om bij iedereen dorst te lessen, want het levert je 5 liter wijn op.

De wijn is niet alleen lekker, maar ook nog eens goedgekeurd door een van de beste wijnkenners van het land. Dus dan moet het wel goed zijn. Wie kan er nu zeggen dat zij hun eigen wijn drinken tijdens de feestdagen?

Verkrijgbaar bij HEMA

Wil jij jouw kerst onvergetelijk maken met je eigengemaakte wijn? Ren dan nu naar een HEMA bij jou in de buurt een scoor jouw eigen kit. Voor €32,50 heb jij het al in huis. Laat de feestdagen maar beginnen, want met jouw zelfgemaakte wijn is het helemaal compleet.

wijn Hema
HEMA

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: