Nieuws 17 jan 2018 Rosa Tettero

Yay of nay? Er bestaan wijn en kaasshots

De meest goddelijk combinatie, zul je denken. Want als je leeft voor wijn en kaas, dan komt dit shotje toch als een geschenk uit de hemel? Wij zijn toch een beetje sceptisch. Want wijn en kaas tegelijk in je mond? Wij zijn zeer benieuwd naar deze smaakcombinatie.

Wijn en kaasshots bestaan en hoe zal dit smaken?

Wijn en kaas. Oh yum. Zonder een slok merlot of een hapje Gouda in ons leven zouden we lang niet zo blij zijn als we nu zijn. Maar als echte wijn- en kaaslovers zijn we toch een klein beetje verbaasd bij het zien van deze wijn en kaasshots.

Kaas en wijn tegelijk in je mond? Dat hebben wij eigenlijk nog nooit geprobeerd. Maar in de volgende video die wij vonden, worden deze twee zaligheden gecombineerd. Er wordt een shotglaasje gemaakt van kaas, dat vervolgens gevuld wordt met rode wijn.

Huh? Lekker?!

Perfect voor je girlsquad avondje in het weekend, deze wijn en kaasshots. Want, het is het proberen waard en tilt je drinksessies weer naar een hoger niveau. Benieuwd hoe het smaakt en nog belangrijker: hoe je het maakt? Je ziet het in deze video:

Reageer op artikel:
Yay of nay? Er bestaan wijn en kaasshots
Sluiten