Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 16 november 2017

Hilarisch! Wat als je wijn met helium zou kunnen drinken

Wijn drinken met je vriendinnen eindigt vaak in hilarische lachsessies, waarin jullie niet meer bijkomen. Maar wat nou als we je vertellen dat wijn drinken nóg grappiger kan worden. Als je het combineert met helium.

Jep, helium. Je weet wel, dat spul wat ze in ballonnen stoppen zodat ze in de lucht blijven zweven. En dat spul waar je stem echt van in de hoogte schiet.

Wijn met helium maakt alles hilarisch

We vonden online een filmpje van twee vrouwen die wijn met helium drinken. En dat is echt te grappig. Ze nemen een slok en komen niet meer bij. Gewoon, van het geluid van hun eigen stem.

Helaas schijnt de hele video nep te zijn. Omdat het chemisch gezien niet kan dat je helium opdrinkt. Waarom niet is echt onnodig ingewikkeld om uit te leggen. Maar volgens wetenschappers en scheikundigen is het echt niet mogelijk. Bummer.

Maar ach, je kunt tegenwoordig ook je ex naar de maan sturen. Dus op een dag zal het mogelijk zijn om wijn met helium te drinken. En op die dag zullen er geen baalmomenten meer bestaan. Als je je even rot voelt, trek je met je bestie een fles heliumwijn open. En binnen no time liggen jullie op de grond van het lachen.

Wacht maar. Die dag komt echt.

Reageer op artikel:
Hilarisch! Wat als je wijn met helium zou kunnen drinken
Sluiten