Renée
Renée | LinkedIn Life 16 okt 2019

Deze vriendschapsketting is perfect voor jou en je BFF als wijn jullie leven is

Is jouw vriendin de yin bij jou yang en maakt wijn jullie vriendschap nóg hechter? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jullie gevonden. Sluit jullie volgende wijnen, wijnen, wijnen avond af met een speciale vriendschapsketting.

Deze wijn vriendschapsketting vinden we namelijk bril-jant. In plaats van dat je een hartje breekt en ieder een helft draagt, heb je een half hartje én een wijnfles. Beter wordt het gewoon niet.

Speciale vriendschapsketting voor wijnmaatjes

Jouw wijnmaatje in crime verdient natuurlijk de hele wereld. Helaas kun je haar niet alles geven, maar wel dit bijzondere cadeau. En oké, het is even vechten wie het hartje en wie de wijnfles mag dragen, maar daar komen jullie vast uit.

Deze ketting is in ieder geval het bewijs dat zo’n vriendschapsketting heus niet alleen van kinderen is. Begin alvast met het samenstellen van je outfits met het hartje of de wijnfles, want het is hoog tijd om ‘m alvast aan te schaffen.

wijn vriendschapsketting
Favourite Stuff

Wat kost de ketting?

Voor €14,95 is deze prachtketting voor jou. We zien geen reden om nog langer te wachten. Hup, voeg ‘m snel toe aan je winkelwagen en vind een moment om je vriendin eeuwige vriendschap te beloven met dit cadeau. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Meer over vriendschap:

Reageer op artikel:
Deze vriendschapsketting is perfect voor jou en je BFF als wijn jullie leven is
Sluiten