Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 28 feb 2018

Yay! Over een klein maandje is er weer een wijnfestival in Amsterdam (+ win kaarten)

Wijnlovers opgelet: als je ook zo gek bent op wijn dan wil je dit fantastische wijnfestival in Nederland niet missen. Vorig jaar was de eerste editie en over minder dan een maand is het weer zover. Daar wil je bij zijn.

Een jaar geleden vond de eerste editie plaats van het Amsterdam Wine Festival en dat was zo’n groot succes dat het binnenkort tijd is voor een nieuwe editie.

Er komt weer een wijnfestival in Amsterdam

Oh, wijn wat ben je fijn. Het weekend van 16 tot en met 18 maart zal er weer een wijnfestival zijn in de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit keer zal het gaan om heerlijke wijntjes uit het zuidelijk halfrond, denk daarbij aan Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland.

Elk land heeft een eigen area met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas kunt bestellen. Doe mee aan de grote wijnquiz, een wedstrijd druivenstampen of een workshop onder leiding van een wijnboer. En verder is er natuurlijk muziek zodat je kunt dansen tot in de kleine uurtjes, zoals het een festival betaamt.

Kaartjes winnen? Vul dan dit formulier even in, want wij mogen 25 x 2 kaartjes weggeven voor het festival. En dat is een heleboel.

Vertel ons waarom jij er deze editie bij wil zijn en wie weet sta jij over drie weken met een glas wijn uit Argentinië in je hand.

[contact-form-7 id=”118671″ title=”winactie wijnfestival”]

Reageer op artikel:
Yay! Over een klein maandje is er weer een wijnfestival in Amsterdam (+ win kaarten)
Sluiten