Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 24 mrt 2018

Nu al het leukste cadeautje ooit: deze mooie wijnfles past gewoon door je brievenbus

Is één van je besties binnenkort jarig? Of heb je een vriendinnetje die wel wat extra liefde kan gebruiken? Dan is de wijnfles die door de brievenbus past het meest geschikte cadeautje ooit.

Het is namelijk niet zomaar een wijnfles, maar een fles die 1. door de brievenbus past en 2. gepersonaliseerd kan worden met jouw tekst. Dit is echt wel de fijnste manier om thuis te komen na een lange en stressvolle dag.

Wijnfles door de brievenbus

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je minder wijn krijgt. Ja, je zou denken dat een platte fles minder inhoud betekent, maar niets is minder waar. De wijnfles bevat namelijk gewoon 75 cl overheerlijke wijn.

En over wijn gesproken, je kunt kiezen uit wit, rosé en rood. Maar het leukste moet toch wel het gepersonaliseerde label zijn. Hierop schrijf je een lieve of juist grappige tekst voor de ontvanger. Serieus, hoe leuk kun je het maken?

Webshop

Helaas, helaas. De webshop verstuurt de wijn alleen nog niet naar Nederland. Ze zijn er wel druk mee bezig, maar omdat het om alcohol gaat is het een lastig verhaal.Tot die tijd is het hopen dat er iemand in Nederland zo geniaal is om dit te verzinnen.

Helemaal als je een langeafstandsrelaties met vriendinnen hebt is dit toch wel de uitvinding van de eeuw. Welke wijn neem jij?

Reageer op artikel:
Nu al het leukste cadeautje ooit: deze mooie wijnfles past gewoon door je brievenbus
Sluiten