Dit wíl je hebben: een wijnglashouder voor in de badkamer

Wijn is all you need.. toch? Wanneer jij hier volmondig JA op kan antwoorden, vind je deze nieuwe gadget waarschijnlijk ge-wel-dig! We hebben het hier namelijk over een wijnglashouder voor in jouw badkamer. Ja, echt. Vanaf nu kun je nóg meer ontspannen in je eigen badkamer met een glaasje wijn erbij.

Hoe lekker voor na een drukke werkdag of juist om je weekend mee in te luiden?

Wijnglashouder voor in de badkamer

Het is altijd fijn om na een drukke dag lekker te ontspannen in bad, maar het is nog fijner wanneer dit kan met een lekker glaasje van jouw favo wijn. Het is alleen best lastig waar je je glas wijn nou goed en voorzichtig kan neerzetten. Tot nu.

Wij hebben namelijk een geweldige tool aka wijnglashouder ontdekt, die je kan bevestigen op glas, spiegels, douchetegels, laminaten, marmer of zelfs metaal.

En het leuke is: er hoeft geen boor aan te pas te komen om deze wijnglashouder op te hangen. En oh ja, het laat ook geen strepen achter. We hebben niets gelogen over wat voor een top ding dit is, niet?

Bron: bol.com

Waar te koop?

Nu snappen wij, dat je heel graag deze fantastische wijnglashouder wil kopen. Goed nieuws: je kunt de wijnglashouder op deze site kopen voor maar €9,56. Geen geld toch?

Wanneer te gebruiken?

Niet getreurd wanneer je geen bad in je badkamer hebt. Deze lifesaver kun je ook op andere manieren gebruiken. Je kunt hem ook aan de douchemuur vastmaken, of ophangen tijdens het doen van je make-up. Alles is mogelijk. Dit product is dan ook een absolute musthave als je het ons vraagt.

Lees ook: Altijd al gedroomd van een eigen bad? Hier koop jij je eigen ‘Bath Bucket’

Reageer op artikel:
Dit wíl je hebben: een wijnglashouder voor in de badkamer
Sluiten