Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 17 jan 2019

Vinofreaks: Bij Lidl is een wijnkoelkast te koop zodat je wijntjes áltijd op de juiste temperatuur zijn

Niets zo vervelend als onverwacht bezoek krijgen, of zelf ineens snakken naar een wijntje, om er dan achter te komen dat je geen fles koud hebt staan. Je hebt waarschijnlijk niet standaard een flesje wit of rosé in de koelkast staan, omdat je daar niet altijd plek voor hebt. Maar als je nou een wijnkoelkast had, dan zouden je wijntje áltijd op de juiste temperatuur zijn.

Lauwe wijn is als een knappe man met een saai innerlijk: je hebt er niets aan. Daarom heeft Lidl deze week een briljante verkoelende wijnkoelkast te koop. Zo zijn je drankjes nooit te warm.

Aanbieding Lidl januari 2019: een wijnkoelkast

Bewaar je flessen voortaan in deze coole wijnkoelkast – check die blauwe lesverlichting – en je houdt in je gewone koelkast meer plek over voor snacks. Win-win situatie dachten wij zo.

verkoelende wijnkoelkast aanbieding lidl

De wijnkoelkast heeft een volume van 25 liter, wat betekent dat er plek is voor acht flessen wijn. Lijkt ons een prima aantal, mits je geen groot feest geeft ofzo. Je kunt de temperatuur bovendien zelf instellen van 8 tot 18 graden, ideaal als je jezelf een ware vinofreak acht.

De wijnkoelkast is te koop via de webshop van Lidl en kost 109 euro. Je kunt ‘m nu al bestellen, maar hij is vanaf 21 januari pas echt verkrijgbaar. Even geduld dus nog. Maar dan heb je wel koele wijn.

Afvallen: Zo ben je die decemberkilo’s snel weer kwijt (en blijven ze weg)

Reageer op artikel:
Vinofreaks: Bij Lidl is een wijnkoelkast te koop zodat je wijntjes áltijd op de juiste temperatuur zijn
Sluiten