Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 april 2018

Er bestaat een marathon met 23 wijnstops waardoor hardlopen echt een feestje wordt

Niet iedereen kan zich voorstellen hoe het is om een marathon uit te lopen. Want jeetje, hoe houden mensen het vol om 42.2 kilometer te rennen? Misschien dat dat jou wel gaat lukken als je meedoet aan de Marathon du Médoc waar je maar liefst 23 stops hebt om wijn te drinken.

Begin maar vast met trainen want van deze marathon wordt je sowieso enthousiast. Zelfs als hardlopen normaal gesproken niks voor jou is, is de Marathon du Médoc zeker weten de moeite waard. Want stel je voor dat er om de twee kilometer een heerlijk glas wijn op jou staat te wachten…

Wijnmarathon met hapjes

De marathon vindt elk jaar plaats in Zuid-Frankrijk en is de perfecte hardloopwedstrijd voor wijnliefhebbers. Naast dat je 23 keer kan stoppen om wijn te drinken kun je onderweg ook genieten van verse oesters, steak en andere heerlijke hapjes. Na de marathon is er ook nog een enorme lunch georganiseerd voor alle deelnemers. Mmmmm.

Marathon du Médoc is super populair

Je hebt nog 139 dagen om te trainen want de marathon vindt plaats op 8 september. De inschrijven zitten momenteel al helemaal vol maar je kunt je wel nog op de wachtlijst laten zetten. De route en alle info over het inschrijfgeld en de wachtlijst vindt je hier.

Reageer op artikel:
Er bestaat een marathon met 23 wijnstops waardoor hardlopen echt een feestje wordt
Sluiten